Έκρηξη βόμβας στην οδό Λουκάρως προκάλεσε ζημιές στο Εφετείο
Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε, στς 03:25 σήμερα, έξω από το Εφετείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως.
Λίγο νωρίτερα, άγνωστος τηλεφώνησε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και στην ιστοσελίδα "Ζούγκλα" και προειδοποίησε για την έκρηξη, δίνοντας χρονικό περιθώριο 40 λεπτά.
Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία και πραγματικά στις 03:25 -την ώρα που είχαν πει- πραγματοποιήθηκε η έκρηξη, η οποία προξένησε σοβαρές ζημιές στην είσοδο του Εφετείου, ενώ έσπασαν τζάμια και σε απέναντι κτίρια.
Σύμφωνα με μαρτυρία φύλακα του Εφετείου, ο οποίος μετά το τηλεφώνημα απομακρύνθηκε από την αστυνομία, τη βόμβα άφησαν δύο άγνωστοι μέσα σε μια τσάντα στην είσοδο του Εφετείου και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.
Ο άγνωστος που προειδοποίησε με τηλεφώνημα για την έκρηξη, δεν ανέφερε οργάνωση, αλλά είπε: "Δεν είναι φάρσα, δώστε προσοχή. Στην οδό Λουκάρεως, στο Εφετείο Αθηνών, θα εκραγεί βόμβα" και ζήτησε επίμονα να εκκενωθούν και τα δύο κτίρια.
Συνεργεία της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας έχουν ξεκινήσει έρευνα στο σημείο της έκρηξης, ενώ εκεί βρίσκονται αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση.

cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Ο Πιερρακάκης ένας από τους βασικούς διεκδικητές για την προεδρία του Eurogroup
- Μισθολογική ανισότητα: στην ΕΕ Οι γυναίκες θα δουλέψουν «δωρεάν» από τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς
- Νέες αποκαλύψεις από την υπόθεση Έπσταϊν: Τι αναφέρουν e-mails για τη Ρωσία και τον Τραμπ
- Αυξάνεται παγκοσμίως η ζήτηση για ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές
- Μπ. Νετανιάχου: Ο πόλεμος με τους αντιπάλους του Ισραήλ στην περιοχή δεν τέλειωσε





