“Η αδερφή μου λέει ψέμματα, δεν τη βίασαν!”
Διέταξαν βίαιη προσαγωγή της αδερφής της 28χρονης για την υπόθεση του βιασμού - Τι είπε στο δικαστήριο
Διέταξαν βίαιη προσαγωγή της αδερφής της 28χρονης για την υπόθεση του βιασμού - Τι είπε στο δικαστήριο
Η υπόθεση έχει φτάσει στη Δικαιοσύνη μετά το σχηματισμό της δικογραφίας από τις αρχές
Υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας στο οποίο καταγράφεται η συμμετοχή του στο συνεταιριστικό κεφάλαιο της κρητικής τράπεζας, με ποσοστό τουλάχιστον 15%.
Ακολουθώντας τα βήματα των παλιών ζευγάδων, θα μας πάνε σταθερά στις καλές εποχές, τότε που η Κρητική ύπαιθρος έσφυζε από ζωή, από ζωντάνια, μέσα από μια απλή ζωή, με πολλές μικρές αγωνίες, αλλά και πολλές χαρές, χωρίς άγχος.
Δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα στις Μοίρες στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ!
Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ ( Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ) ότι:
Διακοπές ρεύματος έχει προγραμματίσει για αύριο Τετάρτη 30 Νοεμβρίου η ΔΕΗ σε περιοχές του Δήμου Φαιστού και του Δήμου Γόρτυνας.
Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΟΕΒ Γ΄ Ζώνης Μεσαράς. Η συμμετοχή ήταν σχεδόν καθολική αφού από τους 83 εκλέκτορες προσήλθαν στις κάλπες οι 78, ενώ από τους πέντε που δεν προσήλθαν οι τρεις απουσίαζαν λόγω ασθένειας και οι δύο μόνο απουσίαζαν αδικαιολόγητα.
Για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα σημειωθούν σήμερα στην Κρήτη ενημερώνει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ.
Την απόκτηση του νεαρού τεχνικού Χρήστου Ορφανουδάκη ανακοίνωσε πρίν λίγη ώρα η Αθλητική Ένωση Φαιστός
Συνελήφθη ο 40χρονος που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ
Το έγραψε κιόλας...
Ερευνες σε οικίες και ποιμνιοστάσια
Σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα βρίσκεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου.
Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης-φακέλων υποψηφιότητας του υπομέτρου 6.1. «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014-20, παρατείνεται έως και τις 23-12-2016.
Σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η νέα εκπαιδευτική συνάντηση για μέλη της ΟΕΦ του Αγροτοβιομηχανικού Συνεταιρισμού Τυμπακίου.
Και αυτό το Σαββατοκύριακο οι ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς βρέθηκαν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στο κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας.
Εν όψει της επερχόμενης χειμερινής περιόδου και για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινόμενων, η Περιφέρεια Κρήτης – Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας, καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί.
Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Σταθάκη, για το θέμα του «λουκέτου» στο ταμείο της ΔΕΗ Μοιρών, κατέθεσε και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Μεσαρίτης βουλευτής κ. Λευτέρης Αυγενάκης.