Ζητουν τα δεδουλευμένα τους και καλύτερες συνθήκες εργασίας...

  26 July, 2018 ΑΡΘΡΑ
Ζητουν τα δεδουλευμένα τους και καλύτερες συνθήκες εργασίας...

Σχετικά με τις εξελίξεις στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, συγκεκριμένα την Πέμπτη 26/07/18 θα πραγματοποιηθούν τετράωρες στάσης εργασίας από 06:00 έως 22:00, στις 10:00 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση των εργαζομένων έξω από την επιθεώρηση εργασίας όπου θα δοθεί και συνέντευξη τύπου και στην συνέχεια , στις 11:00 ξεκινά η προγραμματισμένη συνάντηση με το Σώμα Επιθεώρησης , τον εργολάβο και τους εκπροσώπους των εργαζομένων

Έπειτα από την συνάντηση  και την συζήτηση στο ΣΕΠΕ   θα ακολουθήσει  έκτακτη ΓΣ των εργαζομένων προκειμένου για την ενημέρωση τους σχετικά με τις αποφάσεις της τριμερούς συνάντησης έτσι ώστε να παρθούν νέες αποφάσεις για την συνέχεια του αγώνα .

 

Αιτήματα των εργαζομένων :

Την Άμεση καταβολή του μισθού του μήνα Ιουνίου σε όλους τους εργαζόμενους .Καμία καθυστέρηση στην καταβολή του μισθού, η καταβολή του να γίνεται εντος πρώτου δεκαημέρου κάθε μήνα. Επίδοση των αποδείξεων μισθοδοσίας αμέσως μετά την εξόφληση της. Καμία καθυστέρηση και άρνηση καταβολής αποδείξεων μισθοδοσίας από πλευράς εταιρίας.
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ, άμεση επαναφορά του 6ήμερου - 40ωρου για όλους.
Κανένας εργαζόμενος χωρίς σύμβαση. Άμεση υπογραφή σύμβασης όπως προβλέπεται από την εργατική νομοθεσία σε κάθε εργαζόμενο που έχει υπογράψει πρόσληψη έως και σήμερα με την εταιρία  και επίδοση του αντιγράφου της στον ίδιο.
Να σταματήσει ο απαράδεκτος μισθολογικός διαχωρισμός ανάμεσα σε παλιούς και νέους εργαζόμενους.
Άμεση και αναδρομική καταβολή της απλήρωτης υπερωρίας για όλο το χρονικό διάστημα που δουλεύουμε με την εργοδοτρια εταιρεία σε όλους τους εργαζόμενους. Ενσωμάτωσή της στον μισθό. Επαναφορά του Βαρέου και Ανθυγιεινού Ενσήμου για όλους τους εργαζόμενους.
Ουσιαστικά μέτρα ασφάλειας και υγιεινής μέσα στο εργοστάσιο. Να ολοκληρωθεί η συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού.
Να υπογραφεί ΤΩΡΑ Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

 

  26 July, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα