Ζημιά καταγγέλλουν οι επαγγελματίες του Καλαμακίου από την πολύωρη διακοπή ρεύματος

mesaralive.gr  22 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ζημιά καταγγέλλουν οι επαγγελματίες του Καλαμακίου από την πολύωρη διακοπή ρεύματος

φωτο:mesaralive.gr

Το επισημάναμε από χθες, ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα, έφεραν αρκετά προβλήματα στη Μεσαρά, τα οποία δυστυχώς συνεχίζονται και σήμερα.

Πολλές περιοχές αντιμετώπισαν έντονο το πρόβλημα της διακοπής της ηλεκτροδότησης, χωριά όπως η Πόμπια έμειναν για πάρα πολλές ώρες χωρίς ρεύμα, ενώ ο παραλιακός οικισμός του Καλαμακίου που σφύζει από ζωή, καθώς πολλοί ξένοι τουρίστες τον επιλέγουν ως προορισμό για τις διακοπές τους, έμεινε ένα ολόκληρο 24ωρο χωρίς ρεύμα.

Μάλιστα οι επαγγελματίες που καταγγέλουν ότι έπαθαν σοβαρή ζημιά από τη διακοπή ρεύματος,  θα προχωρήσουν το απόγευμα σε σύσκεψη και δεν αποκλείεται να προσφύγουν δια της νομίμου οδού κατά παντός υπευθύνου για τις ζημιές που προκάλεσε η πολύωρη διακοπή ρεύματος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Καλαμακίου κ. Στέλιος Καρανδινός στην Πρωινή εκπομπή του dream 90,6 εξέφρασε την δυσαρέσκεια των επαγγελματιών αλλά και των τουριστών που βρίσκονται αυτή την εποχή στο Καλαμάκι για την πολύωρη διακοπή ρεύματος.

Μιλώντας στο mesaralive.gr o κ. Καρανδινός τόνισε «θα έπρεπε να μπαίνουν προτεραιότητες, το γνώριζαν από την πρώτη στιγμή ότι το Καλαμάκι δεν είχε ρεύμα, από χθες στις 12 το μεσημέρι και το ρεύμα ήρθε στις 8:30 σήμερα.

Φοβερή δυσφήμηση για το Καλαμάκι το οποίο αυτή την εποχή παρουσιάζει πληρότητα 100% και έχει ποιοτικό τουρισμό, ανθρώπους που επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους εδώ, λόγω των άριστων υπηρεσιών και της ποιότητας που προσφέρεται από τους επαγγελματίες».

Ο κ. Καρανδινός αναφερόμενος στις ζημιές που έγιναν λόγω της πολύωρης διακοπής ρεύματος, τονίζει ότι πετάχτηκαν πάρα πολλά τρόφιμα που βρισκόταν στους καταψύκτες.

«Προσφέρουμε ποιότητα, δεν θα ρισκάραμε να κρατήσουμε τρόφιμα μετά από τόσες ώρες διακοπής ρεύματος.

Πετάχτηκαν πάρα πολλά τρόφιμα. 

Υπήρχε ξενοδοχείο που σταμάτησε να λειτουργεί ο βιολογικός και δεν λειτουργούσαν τα καζανάκια, καφετέρια όπου ο ιδιοκτήτης έμεινε όλη νύχτα εκεί επειδή δεν μπορούσε να κλείσει τα ρολά να πάει στο σπίτι του ο άνθρωπος και δεν μιλάμε για τους τουρίστες που αναρωτιόντουσαν τι γίνεται με τόσες ώρες διακοπής ρεύματος και γιατί συμβαίνει αυτό σε μια Ευρωπαϊκή χώρα εν έτη 2015.

Κατανοούμε ότι στη ΔΕΗ υπάρχει έλλειψη προσωπικού ωστόσο πρέπει να μπαίνουν προτεραιότητες. Έδωσαν αλλού ρεύμα και το Καλαμάκι έμεινε χωρίς ηλεκτροδότηση για 20 ώρες.

Το απόγευμα στις έξι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη και σαν επαγγελματίες σκεφτόμαστε να προσφύγουμε κατά παντός υπευθύνου για τις ζημιές που πάθαμε» λέει ο κ. Καρανδινός.

 

mesaralive.gr  22 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα