Ωρα...Ευρώπης για τον ΟΦΗ

  17 September, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ωρα...Ευρώπης για τον ΟΦΗ

Στη μάχη των προκριματικών του Europa League ρίχνεται απόψε η ομάδα του Ηρακλείου

Τη συνεχώς ανοδική του πορεία θέλει να επισφραγίσει ο ΟΦΗ, στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από 20 χρόνια, για τα προκριματικά του Europa League.

Οι Κρητικοί θα υποδεχτούν τονα Απόλλωνα Λεμεσού στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στις 20:00 (Novasports1) και θέλουν να σφραγίσουν την ευρωπαϊκή επιστροφή τους με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, θέλουν να αφήσουν πίσω τη μέτρια αρχή που έκαναν στη φετινή Σούπερ Λίγκα (ισοπαλία 1-1 με τον Παναιτωλικό), έχοντας απέναντί τους μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τις υποχρεώσεις της.

Ο Απόλλων Λεμεσού μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πρώτα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος, ενώ πέτυχε μια πολύ άνετη νίκη επί της Σαμπουρτάλο (5-1) στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Europa League.

Στην πιθανή ενδεκάδα του ΟΦΗ συμπεριλαμβάνονται οι: Βάτερμαν, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Βούρος, Μαρινάκης, Σακόρ, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Σαρδινέρο και Φιγκεϊρέδο.

Για τον Απόλλωνα Λεμεσού το πιθανό σχήμα αποτελούν οι: Δημητρίου, Αγκίρε, Σαλάι, Ρομπερζ, Πέντρο, Ντένιτς, Σατσέτι, Ντάμπο, Ματέι, Ντίγκινι, Μπενσοπ.

 

  17 September, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα