ΤV: Τα νέα σίριαλ που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

  22 September, 2024 ΑΡΘΡΑ
ΤV: Τα νέα σίριαλ που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου η prime time ξεκινάει με δυνατές σειρές που κάνουν πρεμιέρα.

Από τον «Τιμωρό», με τον Δημήτρη Λάλο, και τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Ο Γιατρός», με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, μέχρι το φιλόδοξο «Grand Hotel» που μάς μεταφέρει έναν αιώνα πριν.

Το πιο δυνατό slot της τηλεόρασης, η prime time ζώνη, είναι έτοιμη και πλούσια με ενδιαφέρουσες σειρές για όλα τα γούστα. Σύγχρονα δραματικά έργα, ιστορίες εποχής και κωμωδίες είναι τα βασικά είδη των σειρών που αναμένεται να δούμε αυτή τη σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Για ακόμα μια σεζόν, το πρόγραμμα των καναλιών έχει εμπλουτιστεί με πολλές σειρές και με πρωταγωνιστές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν από προηγούμενες σεζόν.

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου έχουμε τις πρώτες πρεμιέρες των φετινών σειρών με τον Alpha να πρωτοπορεί αφιερώνοντας όλη τη βδομάδα (Δευτέρα με Κυριακή) κάθε βράδυ σε μια νέα σειρά με διπλά χορταστικά επεισόδια.

Ας δούμε αναλυτικά τις σειρές που κάνουν πρεμιέρα μέσα στη βδομάδα σε όλα τα κανάλια

Οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα
Special Premier Week στον Alpha -Δευτέρα με Κυριακή
Όπως προαναφέραμε ο Alpha διαφοροποιείται προβάλλοντας κάθε βράδυ μια διαφορετική τηλεοπτική σειρά, σε διπλό επεισόδιο, δίνοντας μια πρώτη γεύση για τη μυθοπλασία της φετινής σεζόν.

Ο Τιμωρός -Δευτέρα στις 21.00 με διπλό επεισόδιο
Τον πρόδωσαν όσοι τον αγάπησαν. Επέστρεψε για να εκδικηθεί!Τι θα έκανες αν τα έχανες όλα σε μια στιγμή; Τον έρωτα της ζωής σου, τον πατέρα σου, τους φίλους σου, την ελευθερία σου; Ο Μάρκος στα 20 του χρόνια νόμιζε ότι τα είχε όλα. Αλλά όλοι όσους εμπιστεύονταν, του στέρησαν τα πάντα, ρίχνοντάς τον σε μια θανάσιμη παγίδα.


Οι πρωταγωνιστές
Αγάπη, φιλία, έρωτας, προδοσία, φυλακή, χρήματα, εξουσία, εκδίκηση: διαφορετικά συναισθήματα και καταστάσεις, συστατικά ωστόσο μιας ζωής, που κόπηκε αίφνης ύπουλα στα δύο από το ανελέητο χέρι της προδοσίας, για να «ξαναγεννηθεί» μετά από δυο δεκαετίες με άλλο πρόσωπο και ταυτότητα αλλά την ίδια βασανισμένη ψυχή.


Από τα γυρίσματα της ταινίας
Τώρα ήλθε η δική του σειρά να απαντήσει. Το ταξίδι της εκδίκησης ξεκινάει για τον«Τιμωρό» και θα είναι θυελλώδες και γεμάτο ανατροπές…

Παίζουν: Δημήτρης Λάλος, Μαρίνα Καλογήρου,Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος κ.α.

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα -Τρίτη στις 21.00 με διπλό επεισόδιο
Βροντάκηδες, Φορτουνάκηδες, βεντέτες, δράση, κλάμα, έρωτες, δράμα, πάθος, γέλιο, πολύ γέλιο! Αυτή η σειρά τα έχει όλα! Τι συμβαίνει, επιτέλους, στην Άνω και Κάτω Παπαριά; 23 χρόνια μετά την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο»,  η Τζέλα Δελαφράγκα – για την ακρίβεια η «κατάρα»  της – επιστρέφει, για να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία.


Όλη η ελληνική τηλεόραση σε μια σειρά από το δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Μια υπερπαραγωγή, με περισσότερους από 40 πρωταγωνιστές και guest εμφανίσεις έκπληξη, ατάκες που θα αφήσουν εποχή, αλμοδοβαρική αισθητική με ανεπανάληπτα κοστούμια, χτενίσματα και μακιγιάζ.

Παίζουν: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, ΣοφίαΒογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης.

Άγιος Έρωτας -Τετάρτη στις 21.00 με διπλό επεισόδιο & Πέμπτη στις 21.00
Μια δυνατή ιστορία αγάπης, που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ζωντανεύει στον «Άγιο έρωτα».

Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του. Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται εκεί. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία.


Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του;

Παίζουν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ηλίας Βαλάσης κ.α.

Ο Γιατρός – Παρασκευή στις 21.00 με διπλό επεισόδιο
«Ο Γιατρός» με όχημα την ιστορία του Ανδρέα Βρεττού, του Doc, που επιστρέφει στη ζωή μετά το τραύμα της απώλειας της μνήμης, καθήλωσε, τη σεζόν που μας πέρασε, εκατομμύρια τηλεθεατές. Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς έχουν ως κεντρικό άξονα αφήγησης τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει τον Doc και τους συνεργάτες του, αφήνοντας πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19.

Οι ήρωες θα πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή, αφού η συνθήκη του Covid  19 έφερε απώλειες και νέα δεδομένα.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Αντρέα, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρης της κλινικής, αφού απειλείται η ίδια της η ύπαρξη.

Παίζουν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννης Παπαζήσης κ.α.

Διάφανη αγάπη -Κυριακή στις 21.00
Πως είναι να πεθαίνεις, αλλά να μένεις παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους;

Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης- Μέγκι Σούλι
Πως είναι να πρέπει να εξιχνιάσεις τη δολοφονία σου ενώ είσαι νεκρός; Μια δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να την διαβεί. Μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία. Γιατί το μόνο που πήρε μαζί του είναι η αγάπη…

Χαρά Μάτα Γιαννάτου - Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης
Παίζουν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά -Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα κ.α.

Grand Hotel -Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00 στον Ant -1
Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 μεταφέροντας το τηλεοπτικό κοινό στους μυστηριώδεις διαδρόμους του πολυτελούς ξενοδοχείου εκεί όπου θύματα και θύτες μπερδεύονται σε έναν κυκεώνα μυστικών, ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος…

Grand Hotel: Η υπόθεση της σειράς
Κηφισιά 1925 -Τρία χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή.

Όλα ξεκινούν όταν μια προσφυγοπούλα καμαριέρα εξαφανίζεται από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς.

Ο Πέτρος, ο τολμηρός αδερφός της, αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια, εισβάλλει στο «Grand Hotel», παριστάνοντας τον σερβιτόρο, και ξεκινάει μία έρευνα που θα αποδειχθεί απειλητική ακόμη και για τη ζωή του…

Σκηνή από τη σειρά
Θα προσπαθήσει να διεισδύσει στην Καλή Κοινωνία της εποχής, να αποκαλύψει ανείπωτες αλήθειες και σοκαριστικά μυστικά και να «ανοίξει» κάποιες πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές…

Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι συνέβη, θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της Αλίκης, κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, μίας νέας, προοδευτικής γυναίκας, με ανοιχτό μυαλό, που για να σώσει την οικογενειακή περιουσία, αναγκάζεται να αρραβωνιαστεί τον φιλόδοξο και υπολογιστικό Διευθυντή του ξενοδοχείου, Ρήγα..

Δάφνη Λαμπρόγιαννη
Η Αλίκη, παρόλο που ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πέτρου, συμφωνεί να τον βοηθήσει να μάθει την αλήθεια για την αδερφή του, προκαλώντας ανοιχτά την οικογένειά της και θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή…

Θα καταφέρει ο Πέτρος να ανακαλύψει τι συνέβη στην αδελφή του και γιατί; Πόσα μυστικά βρίσκονται πίσω από την καθωσπρέπει βιτρίνα του «Grand Hotel»; Ποιες αλήθειες είναι βαθιά κρυμμένες κάτω από τα ακριβά χαλιά και τα λαμπερά σαλόνια του ξενοδοχείου; Μπορεί ένας έρωτας να ανθίσει και να επιβιώσει, όταν όλα είναι εναντίον του;


Παίζουν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Κουκουράκης, Καλλιόπη Χάσκα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Λάμπρος Κωνσταντέας, Στάθης Κόικας, Αντιγόνη Φρυδά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου κ.α.

Ταμπού – Δευτέρα στις 22.50 στο Mega
Το πτώμα μιας γυναίκας είναι η απαρχή ενός ντόμινο που θα φέρει τους ήρωες αντιμέτωπους με το ένοχο παρελθόν.

Η παγωμένη λίμνη των Ιωαννίνων κρύβει ένα μυστικό που αναστατώνει τις ζωές των ηρώων της νέας δραματικής σειράς που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 22:50, στο MEGA.

Το «Ταμπού», η νέα σειρά μυστηρίου και πάθους, υπόσχεται να προσφέρει αστυνομικό μυστήριο και συγκλονιστικές ανατροπές στους τηλεθεατές.


Γύρω από τα αδέρφια Καρτάλη επιστήθιοι φίλοι και ορκισμένοι εχθροί. Μια γυναίκα επιστρέφει στα Ιωάννινα και ξυπνά μνήμες από το παρελθόν. Μια παράνομη σχέση αναστατώνει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή των ηρώων της σειράς «Ταμπού».

Θα καταφέρει ο παθιασμένος και παράνομος έρωτας να ταράξει τα ήρεμα νερά της λίμνης Παμβώτιδας; Και ποιο είναι το κόστος που πρέπει να καταβληθεί με αντάλλαγμα μια στιγμή ευτυχίας;

Παίζουν: Μέμος Μπεγνής, Θεοχάρης Ιωναννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Μυρτώ Αλικάκη κ.α.

Η Γη της Ελιάς, απόψε στις 21:00 στο MEGA.

Η επιτυχημένη παραγωγή του MEGA Η Γη της Ελιάς, σε σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και σενάριο της Βάνας Δημητρίου, επιστρέφει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με τον Δ’ κύκλο επεισοδίων. Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του κοινού που έχει εδραιώσει τη θέση της στην κορυφή των προτιμήσεών του εδώ και τρία χρόνια, έρχεται και φέτος να προσφέρει έντονες συγκίνησεις.

Οι ιστορίες που συντάραξαν τους τηλεθεατές αφήνοντάς τους στο πιο κρίσιμο σημείο, συνεχίζονται και παίρνουν νέα τροπή. Παράλληλα, ανοίγει ο δρόμος για νέες, ακόμα πιο συναρπαστικές περιπέτειες. Οι ζωές των γνώριμων ηρώων της Μάνης διασταυρώνονται με εκείνες των νέων προσώπων που μπαίνουν στη… γη της ελιάς και ένα ντόμινο εκρηκτικών εξελίξεων ξεκινά.

Τι θα δούμε απόψε στο πρώτο επεισόδιο;

Η νύχτα μετά από τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, κυλά μέσα στον τρόμο και την αγωνία. Το ξημέρωμα βρίσκει δυο σπίτια, της Αθηνάς και του Ισίδωρου, καμένα και έναν άνθρωπο νεκρό. Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχαήλ), ο καινούργιος διευθυντής στην εταιρεία των Βρεττάκων έρχεται απροειδοποίητα στην Ελλάδα, όμως μια δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει αμέσως μετά την άφιξή του. Η Αρετή κάνει ραντεβού με τον καναλάρχη και δέχεται πρόταση για την παρουσίαση εκπομπής, τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία μπαίνουν στο σπίτι της Ξένιας στην Αλεξανδρούπολη και, υπό την απειλή όπλου, εκείνος αρπάζει το παιδί.

Ο καιρός περνάει. Οι Βρεττάκοι έχουν αγοράσει καινούργιους ελαιώνες στην Αττική και η μισή τους ζωή μεταφέρεται στην Αθήνα. Ένας παπάς φτάνει στην Αρεόπολη και η διαμονή του εκεί προβλέπεται επεισοδιακή. Ο Μιχάλης Χατζής πηγαίνει στη Μάνη με την αρραβωνιαστικιά του, τη Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου), η οποία κρύβει ένα σκοτεινό πρόσωπο. Ο Στάθης δανείζεται το αυτοκίνητο του Δημοσθένη και, την ώρα που πάει να μπει μέσα, γίνεται έκρηξη…

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  22 September, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα