Τυμπάκι: Συλλογή υπογραφών για την επανασύσταση του ιστορικού Δήμου

  21 September, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τυμπάκι: Συλλογή υπογραφών για την επανασύσταση του ιστορικού Δήμου

Με τη συλλογή υπογραφών για την αυτονόμηση του Τυμπακίου αρχίζει την επόμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου η Επταμελής Επιτροπή που έχει συσταθεί στην περιοχή τον αγώνα για την επανασύσταση του Δήμου Τυμπακίου.

Στόχος είναι η συλλογή 6.000 υπογραφών ενώ όπως είπε στο Radiome 88.4 ο πρώην Εισαγγελέας Εφετών Νίκος Μαρκάκης που ηγείται της προσπάθειας αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα από το Υπουργείο Εσωτερικών θα υπάρξει προσφυγή στην Ευρώπη, το Ευρωκοινοβούλιο και τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρκάκη που μίλησε στην εκπομπή “Επιστροφή στο Μέλλον” με τον Λευτέρη Συμβουλάκη στο Radiome 88.4 το Τυμπάκι αυτή τη στιγμή καταρρέει δεν έχει ούτε ένα υποκατάστημα τράπεζας ενώ κάποιες πολιτικές δυνάμεις κατά το παρελθόν έθαψαν την περιοχή. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία αποτυπωμένη άποψη στη Δημόσια Διοίκηση ότι δεν πρέπει να γίνει δήμος αντιθέτως πληροί τα κριτήρια της ορεινότητας, της παραθαλάσσιας ακτογραμμής αλλά και της ιστορικότητας γιατί είναι κηρυγμένος μαρτυρικός δήμος.

Ακούστε το απόσπασμα με όσα είπε στο Radiome 88.4 o πρώην Εισαγγελέας Εφετών Νίκος Μαρκάκης

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  21 September, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα