Τσίπρας: Εντολή τετραετίας - Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

mesaralive.gr  21 September, 2015 ΚΟΣΜΟΣ
Τσίπρας: Εντολή τετραετίας - Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι μια νίκη του λαού. Δώσαμε σκληρή μάχη και αισθάνομαι δικαιωμένος» δήλωσε από την πλατεία Κλαυθμώνος ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να σηκώσουμε ψηλά τη χώρα. Να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε στο χθες και να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσμαε πριν 7 μήνες…

Καταφέραμε να βάλουμε μπροστά το δίκιο του λαού απέναντι σε ασύμετρες δυνάμεις. Καταφέραμε η ελληνική σημαία να κυματίζει στις πλατείες της ευρώπης».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε στην ουσία τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ,  υποδεχόμενος στο βήμα τον Πάνο Καμμένο. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η εκλογική νίκη είναι εντολή για τετραετή διακυβέρνηση.

Τσίπρας: Εντολή τετραετίας - Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Στον χαιρετισμό του ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για μια καθαρή νίκη που ανήκει στον λαό. Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σκληρή και δύσκολη μάχη και σημείωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένος, καθώς όπως είπε ο λαός έδωσε εντολή «να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε στο χθες».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι ο λαός έχει γίνει πλέον συνώνυμο της δημοκρατίας και του αγώνα και ότι η ελληνική σημαία κυματίζει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι το κόμμα του έχει στενούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα, με τους ανθρώπους της εργασίας και του μόχθου.

Για τη νέα διακυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας είπε ότι έχουμε μπροστά μας δυσκολίες, αλλά και στέρεο έδαφος, έχουμε προοπτική για ανάπτυξη, η οποία μπορεί να έρθει με πολύ δουλειά, σχέδιο, πείσμα και αγώνα για να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο.

Παράλληλα, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η νέα εντολή, είναι επίσης «μια κρυστάλλινη εντολή» να ξεμπερδεύουμε με την φαυλότητα και το παλιό καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής και όπως είπε, θα κριθούμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια πόσο αποτελεσματικοί θα είμαστε.

Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον κ. Καμμένο τον οποίο υποδέχθηκε στο βήμα και πρόσθεσε ότι «ενώνουμε τις σημαίες και τις δυνάμεις μας, κάτω από την σημαία της εντιμότητας και του αγώνα» και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα που αρχίσαμε πριν από επτά μήνες

Από αύριο, σηκώνουμε τα μανίκια για μια Ελλάδα της ισότητας, της δικαιοσύνης, της προκοπής, για μια ισχυρή Ελλάδα , κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας.

Πηγή: imerisia.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  21 September, 2015 ΚΟΣΜΟΣ