Τροποποίηση για να περάσει ο Προυπολογισμός

mesaralive.gr  25 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τροποποίηση για να περάσει ο Προυπολογισμός

Φώτο: mesaralive

Άλλη μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα για το θέμα του Προϋπολογισμού.

Αν και το  θέμα έχει συζητηθεί και ξανασυζητηθεί, απαιτούνται όπως φαίνεται κάποιες τροποποιήσεις για να δοθεί το «πράσινο φως» για την έγκριση του Προϋπολογισμού. Στην σχετική πρόσκληση αναφέρεται:                                         
 « Σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα γίνει την 25η Νοεμβρίου 2015 ημέρα  Τετάρτη και ώρα 18.30 στην αίθουσα «Μιχαήλ Χαρ. Ζαχαριουδάκη» στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου μας  με το παρακάτω θέμα:
Η συζήτηση του προϋπολογισμού για το έτος 2015 έχει γίνει ήδη τρείς φορές στο Δ.Σ. σε ειδική συνεδρίαση με μοναδικό το συγκεκριμένο θέμα και έχει γίνει εκτενής ανάλυση όλων των δεδομένων που αφορούν τον προϋπολογισμό. Η συγκεκριμένη συνεδρίαση αφορά ουσιαστικά την τροποποίηση και συμπλήρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (175/2015) ύστερα από την εισήγηση της 73/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και με οδηγίες του αρμοδίου υπουργείου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και η τελική έγκριση του προϋπολογισμού.
Η οποιαδήποτε καθυστέρηση στη λήψη της απόφασης δημιουργεί κινδύνους στην ήδη επιβαρυμένη λειτουργία του Δήμου Φαιστού, των εταιρειών και των δομών του   και απρόβλεπτες συνέπειες στην προώθηση έργων και πρωτοβουλιών που κινδυνεύουν να απενταχθούν και να μην ολοκληρωθούν. Για όλους αυτούς τους λόγους επιβάλλεται η σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα της συζήτησης όπως αυτό περιγράφεται παρακάτω.

ΘΕΜΑ:  Αναμόρφωση Σχεδίου Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 και Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης (ΟΠΔ-ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ), τροποποίηση της 175/2015 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου» .

 

mesaralive.gr  25 November, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα