Τριήμερο χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο Matala Beach Festival

Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκονται οι διοργανωτές για το Matala Beach Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος το τριήμερο 19 - 21 Ιουνίου.
Η είσοδος για τις συναυλίες και τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη, ενώ το camping κοστίζει 9 ευρώ το άτομο (για το τριήμερο).
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφοδιαστείτε με μαγιό, πετσέτες, αντηλιακά, την καλή σας διάθεση και να επιλέξετε πώς θα περάσετε το τριήμερο αυτό: είτε σε κάμπινγκ είτε σε δωμάτιο ή ξενοδοχείο, ο Δήμος Φαιστού έχει πληθώρα επιλογών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη αλλά και ... κάθε budget!
Οργανωθείτε έγκαιρα για τη διαμονή σας και απολαύστε ήλιο, Θάλασσα, Θετική Ενέργεια και Αδιάκοπη καλή μουσική!
Οι διοργανωτές σας καλωσορίζουν στο Matala Beach Festival και σας υπόσχονται μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Δείτε επίσης
- Πορσωρινή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού στο σχολείο λόγω εργασιών
- Ξεκινά τη θερινή λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φαιστού
- ΕΠΑΛ Μοιρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονια
- Υπό έλεγχο η φωτιά στον Τσίγκουνα
- Νέα πυρκαγιά στη Μεσαρά, και πάλι στον Τσίγκουνα που κάηκε πριν 4 μέρες