Τριήμερο χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο Matala Beach Festival

Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκονται οι διοργανωτές για το Matala Beach Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος το τριήμερο 19 - 21 Ιουνίου.
Η είσοδος για τις συναυλίες και τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ είναι ελεύθερη, ενώ το camping κοστίζει 9 ευρώ το άτομο (για το τριήμερο).
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφοδιαστείτε με μαγιό, πετσέτες, αντηλιακά, την καλή σας διάθεση και να επιλέξετε πώς θα περάσετε το τριήμερο αυτό: είτε σε κάμπινγκ είτε σε δωμάτιο ή ξενοδοχείο, ο Δήμος Φαιστού έχει πληθώρα επιλογών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη αλλά και ... κάθε budget!
Οργανωθείτε έγκαιρα για τη διαμονή σας και απολαύστε ήλιο, Θάλασσα, Θετική Ενέργεια και Αδιάκοπη καλή μουσική!
Οι διοργανωτές σας καλωσορίζουν στο Matala Beach Festival και σας υπόσχονται μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Δείτε επίσης
- Ένα ξεχωριστό μουσικό project από τη Σχολή «Μαέστρο» και τον Μιχάλη Μαρακομιχελάκη
- Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σήμερα στη Μεσαρά
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου: αυλαία των αθλητικών του εκδηλώσεων με τη λήξη του Beach volley
- Πνευματικό Κέντρο Ζαρού: η μουσικοθεατρική αφήγηση «Ελένη» την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025
- Εργασίες αναβάθμισης των σχολικών υποδομών του Δήμου Φαιστού