To mesaralive.gr σε ρυθμούς Matala Beach Festival (φωτογραφίες)

mesaralive.gr  20 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
To mesaralive.gr σε ρυθμούς Matala Beach Festival (φωτογραφίες)

φωτο:mesaralive.gr

Άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής η αυλαία της 5ης διοργάνωσης του Matala Beach Festival με τους επισκέπτες να φτάνουν στον όμορφο παραλιακό οικισμό με κάθε μέσο!

Νέοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, ζουν τη μαγεία του φεστιβάλ κατακλύζοντας τα Μάταλα! 

Ο επισκέπτης πέρα από τη μουσική το χορό και τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο παρκινγκ των Ματάλων, μπορεί να επισκεφτεί τα περίπτερα που είναι στημένα στην είσοδο του Φεστιβάλ.

Παρόντες η αστυνομία, οι Εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ Μοιρών καθώς και το ΕΚΑΒ, πανέτοιμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους όταν και όπου χρειαστεί.

Την Παρασκευή το βράδυ,  οι Παπαδόπουλος, Ζιώγαλας, Γιοκαρίνης   

Dub Inc, Imam Baildi, & Alan Dalon // Doors Tribute (Moonlight overdrive), ξεσήκωσαν το κοινό, ενώ αύριο Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει, Νίκο Πορτοκάλογλου, Toni Sfino & Alone Together // Everdie // Pink Floyd Tribute.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου κατά την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης του Φεστιβάλ στα Μάταλα, κρίνεται αρκετά μεγάλη, ενώ αύριο Σάββατο αναμένεται να κορυφωθεί!

Να υπενθυμίσουμε ότι το Φεστιβάλ διαρκεί τρεις ημέρες και ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει Ησαΐα Ματιάμπα – Μύρωνα Στρατής, Κώστα Μπίγαλη – Πωλίνα & Mojo Tooth, Police Tribute, Sbaraquack.

 

mesaralive.gr  20 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα