Τρένο δίχως… φρένο αποδεικνύεται η φετινή ομάδα του Εργοτέλη!

mesaralive.gr  18 November, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Τρένο δίχως… φρένο αποδεικνύεται η φετινή ομάδα του Εργοτέλη!

Το «4 στα 4» έκανε το… τρένο του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League. Εντυπωσιακή για άλλη μία φορά εφέτος η ομάδα της Κρήτης, κατάφερε να νικήσει εύκολα με 3-0 τα Τρίκαλα και με 12 βαθμούς φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Κοζορώνης στο 38’, αλλά ήταν το δεύτερο ημίχρονο εκείνο στο οποίο κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι. Στο 53’ με σουτ ο Μπουτσάκης σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του και τρία λεπτά αργότερα νέα προσπάθεια του ίδιου παίκτη σταμάτησε στο δοκάρι του Ταΐρη. Τελικά ο Ιατρούδης στο 76΄διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. 

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχώρισε το 3-2 του Ηροδότου μέσα στη Δράμα επί της Δόξας, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος! Σημαντικό διπλό πήρε ο Πλατανιάς στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (0-1), παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το τέλος του ημιχρόνου λόγω αποβολής του Ποζατζίδη, ενώ λίγο πριν τη λήξη κόκκινη κάρτα είδε και ο Σουντουρά. 

Η μοναδική ομάδα της Κρήτης που… χάλασε το επιτυχημένο σερί ήταν ο ΑΟΧ Κισσαμικός που ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τον ΝΠΣ Βόλο. 

 

mesaralive.gr  18 November, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα