Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός 13χρονος - Έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

  21 April, 2019 ΑΡΘΡΑ
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρός 13χρονος - Έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

Το άτυχο αγόρι έπαιζε με φίλους του στην ταράτσα 4οροφης οικοδομής επί της οδού Ασκληπιού, όταν έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Σε τραγωδία μετατράπηκε το παιχνίδι για έναν 13χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο κατοικίας. 

Αν και στο σημείο έσπευσαν άμεσα Πυροσβεστική, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, για το παιδί ήταν αργά καθώς ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα (trikalavoice.gr, trikalaola.gr) ο αδικοχαμένος μαθητής Γυμνασίου της πόλης, έπαιζε με έναν άλλο συνομήλικό του και από απροσεξία έπεσε στο κενό.

Τα δύο παιδιά βρίσκονταν στην ταράτσα 4όροφης πολυκατοικίας, σε κεντρική οδό στο κέντρο των Τρικάλωνκαι όλα έμοιαζαν να κυλούν φυσιολογικά. Κάποια στιγμή, το θύμα βρέθηκε στην άκρη της ταράτσας, έχασε την ισορροπία του και έπεσε.

Οι φωνές του φίλου του ξεσήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά. Ένοικοι κοντινών σπιτιών βγήκαν για να βοηθήσουν και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ.

Ο φίλος του, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

 

  21 April, 2019 ΑΡΘΡΑ