Ένα ερευνητικό σκάφος, μισθωμένο από την αιγυπτιακή κυβέρνηση, έχει ανασύρει όλα τα εντοπισμένα έως σήμερα ανθρώπινα μέλη στον πυθμένα της θάλασσας, στο σημείο όπου κατέπεσε η πτήση της EgyptAir MS804.
Την ανακοίνωση έκανε η επιτροπή διερεύνησης του ατυχήματος χθες. Το πλοίο "John Lethbridge", το οποίο ανήκει στην εταιρεία του Μαυρικίου Deep Ocean Search, κατευθύνεται προς το λιμάνι της Αλεξάνδρειας για να παραδώσει τα ευρήματά του στους ιατροδικαστές και εισαγγελείς, είπε σε δήλωσή της η επιτροπή, προσθέτοντας ότι θα επιστρέψει στον τόπο του δυστυχήματος για περαιτέρω ελέγχους.
Το αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών κατέπεσε για άγνωστους ακόμα λόγους ενώ εκτελούσε τη διαδρομή Παρίσι-Κάιρο, στις 19 Μαΐου.
Πηγή iefimerida.gr
Δείτε επίσης
- Ο Πιερρακάκης ένας από τους βασικούς διεκδικητές για την προεδρία του Eurogroup
- Μισθολογική ανισότητα: στην ΕΕ Οι γυναίκες θα δουλέψουν «δωρεάν» από τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς
- Νέες αποκαλύψεις από την υπόθεση Έπσταϊν: Τι αναφέρουν e-mails για τη Ρωσία και τον Τραμπ
- Αυξάνεται παγκοσμίως η ζήτηση για ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές
- Μπ. Νετανιάχου: Ο πόλεμος με τους αντιπάλους του Ισραήλ στην περιοχή δεν τέλειωσε





