
Ένα ερευνητικό σκάφος, μισθωμένο από την αιγυπτιακή κυβέρνηση, έχει ανασύρει όλα τα εντοπισμένα έως σήμερα ανθρώπινα μέλη στον πυθμένα της θάλασσας, στο σημείο όπου κατέπεσε η πτήση της EgyptAir MS804.
Την ανακοίνωση έκανε η επιτροπή διερεύνησης του ατυχήματος χθες. Το πλοίο "John Lethbridge", το οποίο ανήκει στην εταιρεία του Μαυρικίου Deep Ocean Search, κατευθύνεται προς το λιμάνι της Αλεξάνδρειας για να παραδώσει τα ευρήματά του στους ιατροδικαστές και εισαγγελείς, είπε σε δήλωσή της η επιτροπή, προσθέτοντας ότι θα επιστρέψει στον τόπο του δυστυχήματος για περαιτέρω ελέγχους.
Το αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών κατέπεσε για άγνωστους ακόμα λόγους ενώ εκτελούσε τη διαδρομή Παρίσι-Κάιρο, στις 19 Μαΐου.
Πηγή iefimerida.gr
Δείτε επίσης
- Οι ΗΠΑ εξοπλίζουν ξανά το Ισραήλ γιατί «είναι ζωτικό για τα αμερικανικά εθνικά συμφέροντα
- Η πρώην καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ επικρίνει την πολιτική Μερτς στο μεταναστευτικό
- Νετανιάχου και Τραμπ συμφώνησαν τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
- ΄Ένταση στις σχέσεις Ελλάδας- Λιβύης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο και η απάντηση της Αθήνας
- Η Λιβύη υπέγραψε συμφωνία με την Τουρκία για σεισμικές έρευνες σε 4 θαλάσσιες περιοχές