Το πρόγραμμα της αποκομιδής των απορριμμάτων στο Δ. Φαιστού

mesaralive.gr  05 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το πρόγραμμα της αποκομιδής των απορριμμάτων στο Δ. Φαιστού

Τους Δημότες ενημερώνει ο Δήμος Φαιστού και η υπηρεσία καθαριότητας σχετικά με το πρόγραμμα της αποκομιδής των απορριμμάτων τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα: «Ενημερώνονται οι δημότες Φαιστού ότι η τελευταία ημέρα αποκομιδής των απορριμμάτων , πριν από το Πάσχα , είναι το Μεγάλο Σάββατο 07-04-2018 . Η αποκομιδή του Μεγάλου Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί ξημερώματα σε όλους τους οικισμούς του Δήμου εκτός από τον οικισμό Μοιρών , όπου θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα μετά το πέρας της λαϊκής αγοράς . Στη συνέχεια η επόμενη αποκομιδή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη του Πάσχα 10-04-2018 .

Παρακαλούνται οι δημότες να ρυθμίσουν την εναπόθεση των απορριμμάτων τους στους κάδους , ούτως ώστε να μην υπάρχουν συσσωρευμένα απορρίμματα τις ημέρες του Πάσχα.

Ιδιαίτερα επισημαίνεται στις επιχειρήσεις που παράγουν μεγάλο όγκο απορριμμάτων να μην εναποθέτουν απορρίμματα στους κάδους ή σε δημόσιο χώρο μετά την αποκομιδή , αλλά να τα διατηρούν στο ιδιωτικό τους χώρο μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη αποκομιδή .».   

 

mesaralive.gr  05 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα