To όνειρο της Ταμάρα θα γίνει πραγματικότητα!

Δια-sos-τε τη Μεσαρά  04 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
To όνειρο της Ταμάρα θα γίνει πραγματικότητα!

Η Ταμάρα Παυλίδη μπορεί να «έφυγε» νωρίς , ωστόσο ένα όνειρο ζωής που ήταν η δημιουργία κτηνιατρείου για περίθαλψη και στείρωση κατοικίδιων και αδέσποτων , τελικά δεν θα μείνει όνειρο αλλά θα γίνει πραγματικότητα και αυτό χάρη στις φίλες και συνεχιστές της κ.κ. Μυσιρλάκη Μαρία και Μπερκάκη Μαρία , Δουλγεράκη Μαρία την φιλοζωϊκή Μesara cares, αλλά και τον Δήμο Γόρτυνας.

Στην προσπάθεια τους οι παραπάνω δεν είναι μόνοι καθώς έχουν ως θερμούς συμπαραστάτες τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Καμπουράκη Λάμπρο , αλλά και τους Πολιτιστικούς συλλόγους Πλώρας, Απεσωκαρίου και Χουστουλιανών. 
Χθες έγινε ακόμα μια σύσκεψη στο χώρο του πρώην ΚΕΚ Πλώρας όπου θα στεγαστεί το κτηνιατρείο , αφού βέβαια πρώτα γίνουν όλες οι ενέργειες για την μετατροπή του σε Δημοτικό. Την προσεχή Τετάρτη μάλιστα το θέμα θα τεθεί στο Δημοτικό συμβούλιο όπου και είναι και αρμόδιο να αποφασίσει για την αδειοδότηση του.
Να σημειώσουμε ότι με ενέργειες του Δήμου αλλά και εθελοντών , το πρώην ΚΕΚ Πλώρα είναι σχεδόν έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του καθώς καθαρίστηκε , ανακαινίστηκε και επιδιορθώθηκαν οι βλάβες που είχε υποστεί από το χρόνο και τις εισβολές αγνώστων. Αυτό που μένει πλέον είναι να προχωρήσουν ταχύτατα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ώστε το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΓΟΡΤΥΝΑΣ , σύντομα να γίνει πραγματικότητα. 
Να σημειώσουμε ότι το κτηνιατρείο θα λειτουργήσει με κτηνίατρο που θα συνεργάζεται με τον Δήμο και θα έχει ως προτεραιότητα τις στειρώσεις των κατοικίδιων και των αδέσποτων. Επίσης η θέση που βρίσκεται το κτήριο είναι ιδανική με χώρους άνετους που μπορεί να εξυπηρετήσουν στο μέλλον και άλλες ανάγκες που θα προκύψουν.

 

Δια-sos-τε τη Μεσαρά  04 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα