Το ολλανδικό επενδυτικό fund Reggeborgh Invest στο αεροδρομιο Καστελιου

  23 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το ολλανδικό επενδυτικό fund Reggeborgh Invest στο αεροδρομιο Καστελιου

​Δικαιωμένος δηλώνει ο Σπίρτζης για το αεροδρόμιο ΚαστελλίουΣτην τελική ευθεία το πολυσυζητημένο αεροδρόμιο

Την πλειοψηφία των μετοχών της ελληνικής κατασκευαστικής εταιρίας ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ - η οποία να υπενθυμίσουμε έχει συμβόλαια κατασκευής μεγάλων έργων υποδομών εντός και εκτός Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και το νέο διεθνές αεροδρόμιο Καστελλίου -απέκτησε σύμφωνα με ανακοίνωσή της η ολλανδική REGGEBORGH INVEST B.V. η οποία ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ολλανδίας τους Wessels, που ελέγχει την κατασκευαστική εταιρεία Volker.

Το ολλανδικό επενδυτικό fund θα αποκτήσει το 17,3% που κατέχει η York Capital Management, ελέγχοντας πλέον περί το 30%.

«Η απόφασή μας να αυξήσουμε τη συμμετοχή μας ως μακροπρόθεσμοι επενδυτές στο μετοχικό κεφάλαιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. οφείλεται στην ιστορία της εταιρείας, στο εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό και στην πορεία της, υπό την ηγεσία τα τελευταία χρόνια του Γιώργου Περιστέρη.

Οφείλεται επίσης στην πίστη μας στις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας με την παρούσα διοίκηση, την οποία με κάθε τρόπο θα στηρίξουμε, όπως και στη βαθιά εμπιστοσύνη μας στις μακροπρόθεσμες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας», αναφέρει η Reggeborgh Invest.

Η κατασκευαστική εταιρεία VolkerWessels συμπεριλαμβάνεται στους ισχυρότερους κατασκευαστικούς ομίλους της Ευρώπης, με παρουσία σε Ολλανδία, Βρετανία, Γερμανία και Βόρεια Αμερική και έσοδα περί τα 5,7 δισ. ευρώ το 2017.

 

  23 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα