Το έργο των δικτύων φέρνει διακοπές νερού στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  04 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Το έργο των δικτύων φέρνει διακοπές νερού στο Τυμπάκι

Φωτο: aftodioikisi.gr

Υπομονή για τρεις περίπου μήνες θα πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι του Τυμπακίου, αφού αναμένεται οι διακοπές νερού να είναι συχνές, λόγω των εκσκαφών που γίνονται για την εκτέλεση του έργου των δικτύων αποχέτευσης.

Μιλώντας στο mesaralive.gr ο Αντιδήμαρχος Τυμπακίου κ. Νίκος Παπουτσάκης, επισημαίνει «ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο προσέχει όσο μπορεί, ωστόσο γνωρίζουμε ότι με τα δίκτυα ύδρευσης στο Τυμπάκι υπάρχει πρόβλημα.

Σκάβοντας για το αποχετευτικό, θα έχουμε ζημιές στα δίκτυα και διακοπές νερού για δυο τρεις μήνες και θα πρέπει ο κόσμος να κάνει υπομονή.

Το αποχετευτικό είναι ένα σημαντικό έργο για την περιοχή του Τυμπακίου, υπάρχει όμως αυτό το πρόβλημα με τις διακοπές νερού» λέει ο κ. Παπουτσάκης.

Ο Αντιδήμαρχος ενημερώνει ότι κάθε φορά που υπάρχει σπάσιμο στο δίκτυο της ύδρευσης, αναλαμβάνει την αποκατάσταση ο εργολάβος, ωστόσο χρειάζονται δύο τρεις ώρες να γίνει αυτό, αφού θα πρέπει να αδειάσει όλο το δίκτυο για να γίνει η αποκατάσταση της ζημιάς.

«Ζητάμε την κατανόηση των κατοίκων του Τυμπακίου για τις διακοπές νερού που θα έχουμε συχνά το επόμενο τρίμηνο, ωστόσο πιστεύω ότι καταλαβαίνουν το πρόβλημα και θα κάνουν υπομονή για να ολοκληρωθεί το σημαντικό έργο του αποχευτευτικού» λέει ο κ.Παπουτσάκης.

 

mesaralive.gr  04 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ