Η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη, μετά τις "άπειρες ευχαριστίες της" προς την Ελληνική Αστυνομία για την αποτελεσματική επέμβασή της και την απελευθέρωσή του στην υπόθεση της απαγωγής, προτίθεται να δείξει και εμπράκτως την ευγνωμοσύνη της, προσφέροντας ένα "καλό δώρο".
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr η οικογένεια Λεμπιδάκη ήρθε ήδη σε επαφή με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και μετέφερε τις προθέσεις της.
Οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. ευχαρίστησαν την οικογένεια για την ευγενική της πρόθεση και συμφωνήθηκε να συναντηθούν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος για να συζητήσουν το θέμα.
Η οικογένεια Λεμπιδάκη, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ekriti.grπροτίθεται να δωρίσει στην ΕΛ.ΑΣ. καινούργια περιπολικά και τεχνολογικό εξοπλισμό.
ekriti.gr
Δείτε επίσης
- Υγρός τάφος παραμένει η Μεσόγειος: Πάνω από 1.300 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους το 2025
- Οι ΗΠΑ ακύρωσαν τη συνάντηση στη Βουδαπέστη λόγω των απαιτήσεων της Μόσχας – Το παρασκήνιο
- Τουλάχιστον 50 νεκροί στη διάρκεια της νύκτας από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα
- Στον πάγο η ένταξη νέων κρατών από τα Βαλκάνια στην ΕΕ – Οι φόβοι, η έλλειψη σύμπνοιας και τα βέτο
- Σοκολάτα: Ποια συστατικά την αντικαθιστούν και οι εναλλακτικές-έκπληξη
Σχετικά άρθρα
- 3ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου: Δωρεά στην Καλυβιανή, στη μνήμη του Δημητρίου Μπελαδάκη
- Όμορφη προσφορά της Mega Plast στους σεισμόπληκτους μαθητές
- Ημέρα αγάπης και ευχών η σημερινή στο Δήμο Φαιστού
- Κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από κάτοικο των Σταβίων
- Μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ενίσχυση της οικογένειας Γιαννακάκη!





