Τιμάει o Α.Ο. Δόξα Γαλιάς τον Μανόλη Στεφανουδάκη!

Φωτο:el.mikipedia.org
Η διοίκηση της Δόξα Γαλιάς θα τιμήσει τον Παραολυμπιονίκη και κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στον ακοντισμό, Μανόλη Στεφανουδάκη ενώ η ΕΠΣΗ θα τιμήσει ανθρώπους του αθλητισμού σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αποφάσισε ότι κατά την εκδήλωση των κληρώσεων των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, την Τετάρτη 19 Αυγούστου στο «Φαιστός Palace» στην Μεσαρά, θα γίνουν τιμητικές απονομές σε πρόσωπα για την προσφορά τους στον αθλητισμό.
Συγκεκριμένα θα τιμηθούν από την ΕΠΣΗ οι:
1) Γιώργος Στεφανουδάκης, επί πολλά χρόνια γιατρός του ΟΦΗ, με τεράστια ιατρική προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
2) Μανόλης Τζανής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής.
3) Γιώργος Καρεμφυλάκης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.
4) Τάκης Ακουμιανάκης, παλαίμαχος διαιτητής
5) Θανάσης Στραντζαλίδης, εν ενεργεία διαιτητής, ο οποίος διαιτήτευσε τα τελευταία χρόνια στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και φέτος επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Θεσσαλονίκη.
Επίσης, το σωματείο της Δόξας Γαλιάς θα τιμήσει τον Παραολυμπιονίκη και κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ στον ακοντισμό, Μανόλη Στεφανουδάκη.
Δείτε επίσης
- Μπάσκετ: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανακοίνωσε ότι αποσύρεται στα 31 του!
- Έσβησε το όνειρο της Εθνικής Γυναικών
- Euroleague: Δυναμικά στη διεκδίκηση του Final Four του 2026 Αθήνα και ΟΑΚΑ
- Κληρώσεις Champions και Conference League:Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων
- Ευρωμπάσκετ 1987: Συμπληρώθηκαν 38 χρόνια από τον θρίαμβο της «επίσημης αγαπημένης»