Τι δείχνουν οι στοιχηματικές για ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ: Φαβορί Δούκας και Κασσελάκης, ανέβηκαν κι άλλο

  21 September, 2024 ΑΡΘΡΑ
Τι δείχνουν οι στοιχηματικές για ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ: Φαβορί Δούκας και Κασσελάκης, ανέβηκαν κι άλλο

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για τις εσωκομματικές εξελίξεις και την εκλογή νέας ηγείας σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποτυπώνεται και στις στοιχηματικές.

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις αποδόσεις σε δύο στοιχηματικές εταιρείες, τη Novibet και τη Stoiximan, τα φαβορί είναι ο Χάρης Δούκας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ και ο Στέφανος Κασσελάκης για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τις προηγούμενες ημέρες το σκηνικό ήταν το ίδιο, ωστόσο, σήμερα τόσο ο κ. Δούκας όσο και ο κ. Κασσελάκης μειώνουν τις αποδόσεις τους, και εμφανίζονται πιο αδιαφιλονίκητοι στις αντίστοιχες εσωκομματικές μάχες. Υπενθυμίζεται ότι η εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ θα γίνει 6 και 13 Οκτωβρίου, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση θα ληφθεί δια ψηφοφορίας από την Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει. Η εισήγηση πάντως της ΠΓ είναι να διεξαχθούν οι δύο γύροι την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.

Τι δίνει η novibet για ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ
Στη Novibet για το ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Δούκας έχει προβάδισμα με απόδοση 1.75, ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 2,25, έπεται η Άννα Διαμαντοπούλου με 7.5, ο Παύλος Γερουλάνος με 10, ο Μιχ. Κατρίνης με 16 και η Ν. Γιαννακοπούλου με 31.

 

Τι δίνει η stoiximan για ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ
Στις αποδόσεις της stoiximan:

Στο ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Δούκας έχει απόδοση 1,75, έναντι 2.25 του Νίκου Ανδρουλάκη. Ακολουθούν οι Άννα Διαμαντοπούλου με 8,5, Παύλος Γερουλάνος με 13, Μιχάλης Κατρίνης με 20 και Νάντια Γιαννακοπούλου με 40.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει 1,8, ο Παύλος Πολάκης δίνει απόδοση 4, ο Σωκράτης Φάμελλος 4,5, ο Αλέξης Τσίπρα 6, η Ρένα Δούρου 30 και ο Απόστολος Γκλέτσος 50.

 

  21 September, 2024 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα