Τι αναφέρει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας Μιχάλης Κοκολάκης

mesaralive.gr  11 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Τι αναφέρει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας Μιχάλης Κοκολάκης

Με μια ανοικτή επιστολή προς τους συνδημότες του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας Μιχάλης Κοκολάκης, δίνει απαντήσεις για ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική του δράση.

Συγκεκριμένα μέσα από μια δημόσια παρέμβαση τονίζει πως: «πριν αποφασίσω μαζί με την ομάδα μου να υπηρετήσω το Δήμο από το αξίωμα του Δημάρχου ήταν πάντα βασική επιδίωξη μου να ζω στον τόπο αυτό καθημερινά, να μιλώ και να συζητώ με τους ανθρώπους του. Είμαι σε θέση να γνωρίζω σε πρακτικό και ουσιαστικό επίπεδο τα προβλήματα και τις προοπτικές του Δήμου μας.  Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ένας ενεργός πολίτης, προερχόμενος από το χώρο των παραγωγικών τάξεων, που δε θα κρύβεται και που θα είναι στη διάθεση καθεμιάς και καθενός. Τις τελευταίες μέρες, προφανώς λόγω ένδειας επιχειρημάτων και βλέποντας την απρόσκοπτη πορεία μας προς μια νέα πραγματικότητα για το Δήμο, ορισμένοι και ευτυχώς ελάχιστοι συνδημότες, διακινούν ανυπόστατες φήμες για τη νομιμότητα της επένδυσης μου, μέσω συνεταιρικού σχήματος, στην περιοχή Μιαμού που αφορά μονάδα Πυρηνελαιουργείου – πέλλετ».

Για την αποκατάσταση της αλήθειας επισημαίνει πως: «διαβεβαιώνει πως η συγκεκριμένη επένδυση εκτός από ένα ακόμη επιχειρηματικό βήμα, αποτελεί και αναπτυξιακό μοχλό για τη γύρω περιοχή, καθώς θα δημιουργήσει πρόσθετες θέσεις εργασίας».  

Με ιδιαίτερο και προσωπικό τόνο ο κ. Κοκολάκης απευθύνεται σε όλους τους συνδημότες του, τονίζοντας: «Θέλω να διαβεβαιώσω κι όσους δε με ξέρουν, γιατί όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες μου, ότι το έργο πληροί όλες τις περιβαλλοντικές νομοθεσίες, είναι αδειοδοτημένο σύμφωνα με την κείμενη πολεοδομική νομοθεσία μέσα από μια χρονοβόρα και ενδελεχή διαδικασία.

Θέλω όμως και να σας διαβεβαιώσω, επειδή για εμένα το αξίωμα του Δημάρχου δεν είναι επάγγελμα αλλά λειτούργημα με γνώμονα πάντα το γενικό συμφέρον κι επειδή καταλαβαίνω τις δεύτερες σκέψεις που μπορεί να κάνει κάποιος, που έχει συνηθίσει σε ανεπάγγελτους πολιτικούς, ότι σε περίπτωση εκλογής μου, μέσα από τη δική σας στήριξη αναγνωρίζοντας στην ομάδα μας τη διάθεσή μας να πάμε τον τόπο ψηλά, θα παραιτηθώ τόσο από οποιαδήποτε επιχειρηματική μου δραστηριότητα, όσο προφανώς κι από το επενδυτικό σχήμα που σκόπευε να κατασκευάσει τη μονάδα.

Θα απέχω τόσο στην φάση της υλοποίησης όσο και στην φάση της λειτουργίας εφόσον υλοποιηθεί η επένδυση. Μόνο όταν είσαι αφοσιωμένος 24 ώρες τη μέρα 365 μέρες το χρόνο στο στόχο σου, μπορείς να πετύχεις, μπορείς να επιτελέσεις ένα λειτούργημα κι εγώ αυτό το έχω αποδείξει τόσα χρόνια μέσα από τη δραστηριότητά μου.

ΥΓ.: Παρακαλώ θερμά να αφήσετε εκτός του προεκλογικού αγώνα όσους δε βρίσκονται πια κοντά μας για να απαντήσουν. Δεν είναι θέμα πολιτικής ηθικής μόνο, είναι και θέμα ανδρείας και σεβασμού σε πανανθρώπινες αξίες. 
 

 

mesaralive.gr  11 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα