Θρήνος για το παληκάρι...

ekriti.gr   02 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Θρήνος για το παληκάρι...

Θρήνος στο Ρέθυμνο για τον χαμό του 21χρονου Σταμάτη Σπαντιδάκη, ενός εκ των δύο θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς στα Χανιά.

Ο νεαρός που οδηγούσε μεγάλου κυβισμού μηχανή, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και συγκρούστηκε με άλλη μηχανή. Στη συνέχεια και οι δύο μηχανές έπεσαν πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο νεαρός άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή, ενώ ο 56χρονος οδηγός της άλλης μηχανής εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική η 52χρονη σύζυγός του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.

Ο Σταμάτης Σπαντιδάκης, μόλις πριν από λίγους μήνες, είχε πιάσει τον σταυρό, στην τελετή των Θεοφανείων στο Ρέθυμνο, όπως βλέπετε στην φωτογραφία.

"Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να τον πιάσω, αν και πιστεύω ότι είναι θέμα τύχης. Θεωρώ ότι ο Σταυρός κάθε χρόνο προορίζεται για αυτόν που πρέπει να τον πιάσει", είχε δηλώσει τότε ο άτυχος νέος.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Μισίρια Ρεθύμνου.

 

ekriti.gr   02 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα