Θέμα ταυτοπροσωπίας στο Καμηλάρι-Χείμαρος!

mesaralive.gr  22 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Θέμα ταυτοπροσωπίας στο Καμηλάρι-Χείμαρος!

Φώτο Αρχείου: Mesaralive.gr

Θέμα ταυτοπροσωπίας έθεσε το Καμηλάρι στην ανάπαλυλα

Το παιχνίδι στους Βώρους ανάμεσα στην ΑΕΚαμηλαρίου, και στον Χείμαρο κυλούσε ιδανικά για την ομάδα των Αγίων Δέκα, καθώς βρέθηκαν να προηγούνται από νωρίς με 0-1, σκόρ που κ΄ρατησαν μέχρι το ημίχρονο. Στην ανάπαυλα η ΑΕΚαμηλαρίου ζήτησε να πραγματοποιηθεί ταυτοπροσωπία των παικτών του Χείμαρου. 

Ο διαιτητής Τοπαλίδης διαπίστωσε ότι ο Μπράχο της ομάδας του Χειμάρου που είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα την πρηγούμενη αγωνιστική, και ήταν τιμωρημένος, αγωνιζόταν με διαφορετικό δελτίο, ενώ άλλοι δύο παίκτες δεν είχαν καθόλου δελτίο. Η διοίκηση και οι παίκτες του Καμηλαρίου δέχτηκαν να συνεχιστεί και το δεύτερο ημίχρονο, όπως και έγινε, με τον Χείμαρο να κερδίζει με σκόρ 3-5

Ο διαιτητής της αναμέτρησης κατέγραψε στο φύλλο αγώνα το γεγονός, με την ΕΠΣΗ να αποφασίζει για την τύχη της αναμέτρησης.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚαμηλαρίου  κ. Αλέξανδρος Σπυριδάκης δήλωσε στο Mesaralive.gr:

«Δεν κάνουμε πρωταθλητισμό και ούτε έχουμε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ποδόσφαιρο έχει κανονισμούς και πρέπει να τηρούνται απ’όλες τις ομάδες. Προσβληθήκαμε από την συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν τιμωρημένος και περισσότερο προσβληθήκαμε από την στάση των ανθρώπων της αντίπαλης ομάδας, καθώς έκαναν πως δεν το γνώριζαν».

 

mesaralive.gr  22 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα