Θεατρική Ομάδα Αγίας Γαλήνης: :Ενθουσιώδης πρεμιέρα για μια ακόμα εξαιρετική παράσταση

Agia Galini Live  31 July, 2021 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Θεατρική Ομάδα Αγίας Γαλήνης: :Ενθουσιώδης πρεμιέρα για μια ακόμα εξαιρετική παράσταση

Εντυπωσίασν το κοινό κι έδωσαν ραντεβού για τον Αύγουστο

Τα φώτα της σκηνής του ανοιχτού θεάτρου «Δαιδάλου & Ικάρου» άναψαν χθες το βράδυ για τη νέα μουσικοχορευτική παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης “ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”.

Η σκηνή γέμισε με τραγούδια και χορούς από τη μπάντα και τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας, με ομορφιές, χρώματα και εικόνες σε μία βραδιά αφιερωμένη στον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω του Covid, οι "Θεατρίνοι" άλλαξαν ρόλους, χόρεψαν και τραγούδησαν και μας έκαναν να θυμηθούμε πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχάσουμε να..."ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"

Οι παραστάσεις συνεχίζονται σήμερα το βράδυ στις 21:00 με την παράσταση να είναι sold out καθώς και στις 13 & 14 Αυγούστου. Για τις παραστάσεις του Αυγούστου μπορείτε να κλείσετε θέσεις στο τηλέφωνο 6948246842 ή με μήνυμα στο Facebook/Messenger της Θεατρικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης.

Γράφει η κ. Νατάσα Δημοτάκη για τη Θεατρική Ομάδα Αγίας Γαλήνης και για τη χθεσινή παράσταση 28 Ιουλίου 2021.  

"Είναι οι συγχωριανοί και οι συγχωριανες μας... είναι εκείνα τα πιτσιρίκια που θυμόμαστε να παίζουν στις γειτονιές του χωριού και μεγάλωσαν... είναι τα γειτονακια μας...μα πάνω απ'όλα είναι οι φίλες κι οι φίλοι μας, που έχουμε μοιραστεί μαζί τους λύπες και χαρές!! Είναι η Θεατρική Ομάδα Αγίας Γαλήνης!!

 

Κι απόψε, μας χάρισαν μόνο γέλιο, απλόχερα και γενναιόδωρα!! Κι η διαδρομή ως εδώ, δεν ήταν εύκολη... ήταν ο Covid-19, στον οποίο έκλεισαν το μάτι, σαν να του έλεγαν: "Δεν σε αγνοούμε, μα δες τι μπορούμε να κάνουμε, τηρώντας τα μέτρα, μα και δημιουργώντας, ταυτόχρονα!!". Ήταν ο άνεμος, που είχε κι εκείνος γούστο και άλλαξε λιγάκι τα πλάνα τους!! Κι ήταν, κυρίως, οι σημαντικές απώλειες που κάποιοι χρειάστηκε να βιώσουν και τους άφησαν πόνο πολύ... Μα έμειναν ζωντανοί, στη σκηνή και φάνηκε στο χειροκρότημα!!!

 

Και μας παρέσυραν και ζήσαμε αξέχαστες στιγμές, παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου...και σιγοτραγουδησαμε μαζί τους!! Και για μια ακόμη χρονιά τήρησαν την υπόσχεση τους και από απόψε κιόλας, ανυπομονούμε για τα επόμενα, που και πάλι θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους!!

Ήταν καταπληκτικοί κι αν έχετε την ευκαιρία στις 13 και 14 Αυγούστου, μην τους χάσετε!!

Εμάς, μας ταξίδεψαν, μας ξεσήκωσαν και σίγουρα είπαμε: ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ❤️❤️❤️"

---------------------------------

Γράφει ο κ. Αντώνης Μπαγιαρτάκης, εκ των ιδρυτών της Πνευματικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης, στη σελίδα της ομάδας:

"Προσωπικά, αλλά και σαν διαχειριστής της πνευματικής ομάδας Αγίας Γαλήνης, ευχαριστώ τη θεατρική ομάδα Αγίας Γαλήνης, για αυτό που μας προσέφερε χθες και προχθές. Το γέλιο, τη νοσταλγία, την ανάμνηση, τη συναδέλφωση, τον πολιτισμό.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές και στους μπροστά και στους πίσω, ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα που αποτελεί την έκφραση της Αγίας Γαλήνης και επιτελούν ένα τύπο φιλανθρωπικού έργου.

Ευχαριστούμε συνεχίστε!!!"

 

Agia Galini Live  31 July, 2021 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ