
Τουριστικές επενδύσεις σχεδιάζει ο πρόεδρος του Ocean Learning Center (OLC), εγγονός του Ζακ Υβ, Φαμπιάν Κουστώ, αρχίζοντας από την θαλάσσια περιοχή της Κρήτης
Την υλοποίηση τουριστικών επενδυτικών σχεδίων στη θαλάσσια περιοχή, αρχικά της Κρήτης, σχεδιάζει ο πρόεδρος του Ocean Learning Center (OLC) Φαμπιάν Κουστώ.
Η δημιουργία ενός θαλάσσιου πάρκου για ερευνητικά προγράμματα είναι ο στόχος του κ. Κουστώ, όπως ανέφερε στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Κωνσταντίνο Μίχαλο.
«Ο εγγονός του πρωτοπόρου ωκεανογράφου, Ζακ Ιβ Κουστώ, είναι ένας σημαντικός επιστήμονας, ερευνητής των ωκεανών, με τον οποίο συζητήσαμε για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων στη θαλάσσια περιοχή, αρχικά της Κρήτης. Σε συνεργασία με τα επιμελητήρια θα προχωρήσουν και άλλες επιχειρηματικές κινήσεις πάνω στις οποίες εργαζόμαστε.
Για να συμβολίσω την σπουδαία ιστορία του παππού του με τις θάλασσες, χάρισα στον Φαμπιάν Κουστώ ένα αντίγραφο της αρχαίας Τριήρους από το Μουσείο Μπενάκη» όπως έγραψε στην σελίδα του στο διαδίκτυο ο κ. Μίχαλος, μετά τη συνάντηση.
Πηγή:cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Ουκρανία: «Φάρσα» η κατάπαυση του πυρός 72 ωρών από τον Πούτιν -Πάνω από 700 επιθέσεις της Ρωσίας
- Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα -Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
- Άκαρπη η πρώτη ψηφοφορία για τον νέο Πάπα - Γιατί υπήρξε καθυστέρηση, πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία
- Σφοδρά πυρά πυροβολικού ανταλλάσσουν Ινδία και Πακιστάν - Τουλάχιστον 34 νεκροί
- Δημοσκόπηση: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι πιθανός εντός πέντε έως 10 ετών»