Τεράστια κοτρώνα στη μέση του δρόμου
_756_429_76.jpg)
Προσοχή απαιτείται από τους οδηγούς που κινούνται από και προς τα Καπετανιανά.
Στη μέση του δρόμου κύλισε μία τεράστια κοτρώνα η οποία εγκυμονεί κινδύνους εάν οι οδηγοί δεν οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και αυξημένη επαγρύπνηση.
Καθώς η νύχτα θα πέφτει και το σκοτάδι θα πυκνώνει στο δρόμο κάθε οδηγός πρέπει να δείχνει προσοχή ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.
Τη φωτογραφία ανέβασαν στο facebook μέλη του γκρουπ «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά» με σκοπό να ενημερώσουν όσους τυχόν θέλουν να κινηθούν προς το χωριό της νότιας Κρήτης.
Συγκεκριμένα αναφέρεται στη δημοσίευση:
«Ένας μεγάλος βράχος (κοτρώνα) κύλισε από διπλανό κατηφορικό χωράφι και σταμάτησε στην μέση του δρόμου στην είσοδο των Καπετανιανών με αποτέλεσμα να προκαλεί έκπληξη στους οδηγούς που ξαφνικά το βλέπουν μπροστά τους.
Η απομάκρυνση του παρόλο που τα οχήματά περνούν παρακάπτοντας επείγει, καθώς ενδεχεται να δημιουργήσει προβλήματα τη νύχτα.
Δείτε επίσης
- A1 EΠΣΗ: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Τυμπάκι-Τα αποτελέσματα
- Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου: επίσκεψη στο Α.Τ. Φαιστού
- Νέα ώθηση στην πρωτοβουλία για την επανασύσταση του Δήμου Τυμπακίου
- A1 EΠΣΗ: Εκτός έδρας τεσσάρα για τον ΑΟΤ-Τα αποτελέσματα
- Επιτροπή Διοίκησης-Λειτουργίας&Συντήρησης Φράγματος Φανερωμένης:Απολογισμός αρδευτικής περιόδου 2025