Tένις: Στα ημιτελικά του WTA Finals η Μαρία Σάκκαρη!

  16 November, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Tένις: Στα ημιτελικά του WTA Finals η Μαρία Σάκκαρη!

Η Σάκκαρη επικράτησε σε 2 ώρες και 47 λεπτά, σε μία αναμέτρηση που βρισκόταν συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο. Η Μαρία έμεινε πίσω με 3-5 στο πρώτο σετ και 1-3 στο τρίτο, όμως βρήκε τον τρόπο να κάνει ανατροπή και να πάρει τεράστια.

Σε ένα κλειστό πρώτο σετ η Σαμαπλένκα πήρε το προβάδισμα με 3-5 και είχε την ευκαιρία να σερβίρει για το πρώτο σε, αλλά η Σάκκαρη έμεινε όρθια (4-5), έσωσε σετ πόιντ στο δικό της service game και όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ.

Εκεί η Σαμπαλένκα υπέπεσε σε σωρεία λαθών και η Μαρία επικράτησε χάνοντας μόνο έναν πόντο.

Και στο δεύτερο σετ, ωστόσο, η Σαμπαλένκα είχε τις μπάλες στο 3-5, όπου έχασε και δύο σετ πόιντ. Οι διαφορές τελικά λύθηκαν ξανά σε τάι μπρέικ, αλλά αυτή τη φορά η Λευκορωσίδα εκμεταλλεύτηκε συνολικά το τέταρτο σετ πόιντ της και έφερε το ματς στα ίσα.

 Μετά το αρχικό μπρέικ της Σάκκαρη στο τρίτο, η Σαμπαλένκα πήρε τρία γκέιμ στη σειρά και πλησίασε η νίκη (1-3), όμως η Μαρία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Έσπασε άμεσα την αντίπαλό την αντίπαλό της όταν σέρβιρε για το 1-4 και με άλλα δύο διαδοχικά μπρέικ σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά!

 

  16 November, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα