Τέλος ο Νίκος Ίσσαρης από τον ΑΟΤ. Δήλωση του νεαρού τεχνικού

Στέλιος Χανιωτάκης  21 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τέλος ο Νίκος Ίσσαρης από τον ΑΟΤ. Δήλωση του νεαρού τεχνικού

Παρελθόν αποτελεί από τον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου ο προπονητής Νίκος Ίσσαρης με τις δυο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΤ:

Μετά από συζητήσεις της διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου, με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Ίσσαρη, για θέματα που αφορούν τη μελλοντική εξέλιξη της ομάδας, αποφασίσαμε από κοινού να σταματήσουμε τη συνεργασία μας.

Ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας και προσπάθησε να διορθώσει πολλά πράγματα γνωρίζοντας πως από την αρχή είχε δύσκολο έργο.

Στο σημείο που βρισκόμαστε είναι καλό να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας και να έρθει η συγκέντρωση, τα μόνα χαρακτηριστικά που απομένουν ώστε να έρθουν στην ομάδα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Αθλητικός Ομιλος Τυμπακίου – Πυργιώτισσας ευχαριστεί τον κ. Νικόλαο Ίσσαρη για αυτά που πρόσφερε στις ομάδες μας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Το ΔΣ του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου – Πυργιώτισσας

 

Δήλωση με την οποία ευχαριστεί την ομάδα του ΑΟΤ έκανε ο απερχόμενος προπονητής της ομάδας Νίκος Ίσσαρης

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Θέλω να ευχαριστώ την ομάδα του ΑΟΤ και όλους όσους γνώρισα και συνεργάστηκα. Ήρθα σαν “ξένος” και φεύγω όχι σαν φίλος αλλά πραγματικός φίλος με πολλούς. Ο τόπος ήταν πολύ φιλόξενος και έντιμος. Γνώριζα από την αρχή το δύσκολο έργο που θα αναλάμβανα. Πολλοί δίστασαν αλλά εγώ καθόλου. Αγάπησα αυτό που χτίσαμε και αυτό που γνώρισα. Στο συγκεκριμένο σημείο όμως πρέπει να γίνει μια αλλαγή ώστε να μην πάει χαμένο ότι φτιάξαμε. Η ομάδα είναι πολύ προπονημένη με ικανούς παίκτες έμπειρους αλλά και ταλαντούχους. Μπορεί και παίζει καλό ποδόσφαιρο με ουσία.

Το μόνο που λείπει είναι συγκέντρωση, θετική ενέργεια και ψυχολογία. Επηρεασμένος και εγώ δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω εκεί που χρειάζεται και γι αυτό το λόγο είναι καλύτερα όπως ήρθαν τα πράγματα. Θέλω να καθησυχάσω τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα και να τους υποσχεθώ πως μόνο καλό θα φέρει αυτή η εξέλιξη. Τέλος να ευχαριστήσω όλα τα μέσα ενημέρωσης του Ηρακλείου για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν, το συμβούλιο της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της. Είναι θετικό που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο. Να τους πω πως τους αγαπώ και ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί τους”,

 

Το αντίο στον Νίκο Ίσσαρη από τον παίκτη της Πυργιώτισσας Κώστα Αυγενάκη

Με μια μαντινάδα αποχαιρέτησε τον Νίκο Ίσσαρη ο παίκτης της ομάδας Κώστας Αυγενάκης.

Ο νεαρός παίκτης έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:

 

Νιώθω τυχερός για το ότι υπήρξες προπονητής μου έστω και για λίγους μήνες.. Καλή συνέχεια και μόνο επιτυχίες σου εύχομαι!

Κι επειδή εμείς εδώ στην Κρήτη λέμε και μαντινάδες..

ΙΣΣΑΡΗ ΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ
Σ' ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ..

 

Στέλιος Χανιωτάκης  21 December, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ