Τάρτα με βατόμουρα
Υλικά
1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
300ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
190 γρ. (1 φάκελος) Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
150 γρ. (3/4) φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
20 γρ. τριμμένο φουντούκι
1 κεσεδάκι φρέσκα βατόμουρα
Ετοιμάζουμε ένα δροσερό ανοιξιάτικο γλυκό. Αυτή η τάρτα με βατόμουρα γίνεται πολύ εύκολα, χάρη στα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζουμε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο φάκελο, χρησιμοποιώντας 300ml γάλα. Αναμιγνύουμε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με τα φουντούκια και το βούτυρο, και τοποθετούμε το μίγμα μπισκότου σε μία μακρόστενη φόρμα, βάζοντας λαδόκολλα για να μπορέσουμε να το βγάλουμε κατά το σερβίρισμα.
Βήμα 2
Ψήνουμε το μπισκότο για 15 λεπτά στους 170°C και το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά, ώστε να παγώσει. Στη συνέχεια, απλώνουμε το έτοιμο Άνθος Αραβοσίτου, το αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε τα βατόμουρα, γεμίζοντας όλη την επιφάνεια. Αφήνουμε στο ψυγείο για άλλα 30 λεπτά, πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.
Δείτε επίσης
-
Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
Σχετικά άρθρα
- Εσείς τι θα μαγειρέψετε στα εορταστικά τραπέζια αυτών των ημερών;
- Τα πουλερικά των Χριστουγέννων: 4 γιορτινές συνταγές από τον Χριστόφορο Πέσκια
- 20 συνταγές με τις πατάτες πρωταγωνιστές και όχι σε δεύτερο ρόλο
- Μελομακάρονα: Oι 18 καλύτερες συνταγές μας για το παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων
- Λαχανοντολμάδες με ολίγη πανσέτα, πάπρικα και μαραθόσπορο