Ταλέντα από τη Μεσαρα «ελαμψαν» στην... Αθήνα! (φωτο)

mesaralive.gr  04 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ταλέντα από τη Μεσαρα «ελαμψαν» στην... Αθήνα! (φωτο)

Η Μεσαρά έχει κάνει πολλά βήματα προοδου στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων, κάτι που αποδεικνύεται από τη συμμετοχή πολλών αθλητών πλέον από την περιοχή, σε τοπικά αλλά και πανελλαδικά τουρνουά.

Χάρη στην προσπάθεια έμπειρων δασκάλων που αγωνίζονται αόκνως και με πολύ μεράκι για να καθοδηγήσουν σωστά τα νεαρά παιδιά, μέσα στον συναρπαστικό κόσμο των μαχητικών αθλημάτων, αυτά γνωρίζουν άνθηση στη Μεσαρά.

Ένας εκ των πρωτεργατών είναι και ο κ. Γρηγόρης Φανουργάκης, δάσκαλος στον «Α.Σ. Νότος», ο οποιος μάλιστα βρέθηκε πρόσφατα στην ΑΘηνα, μαζί με νεαρούς ταλαντουχους αθλητές.

Όπως αναφέρει ο ίδιος: «οι μικροί μαχητές μας βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Αθήνα και έλαβαν μέρος στο τέταρτο φεστιβάλ πυγμαχίας. Αγωνίστηκαν με αθλητές από όλη την Ελλάδα, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό».

Ο προπονητής του συλλόγου, ο κ. Φανουργάκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των αθλητών και μάλιστα αισιοδοξεί πως στο μέλλον  κάποιοι από αυτούς θα είναι οι αυριανοί πρωταθλητές. 

Οι αθλητές οι οποίοι έλαβαν μέρος είναι οι: Τζαγκαρακης Σπυρος 29 κιλά απο το Ασήμι, Γιακουμάκης Μανώλης 69 κιλά απο τον Σοκαρά, Χαριτάκης Γιώργος 26 κιλά απο το Τυμπάκι, Κουμιανάκης Ζαχαρίας 28 κιλά απο το Ασήμι, Καλογιαννάκης Γιώργος 24 κιλά απο τον Πύργο. 

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους», είναι το μήνυμα του κ. Φανουργάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τους αγώνες που διεξήχθησαν στο Κλειστο Γυμναστηριο Δραπετσωνας, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν στο ZAMBIDIS CLUB και να ανταλλάξουν χτυπήματα με τους αθλητές του Μιχάλη Ζαμπιδη.

Δείτε φωτοργαφίες απο τους αγώνες:

 

mesaralive.gr  04 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα