Ικανοποίηση για τη συμμετοχή των ταλαντούχων αθλητών του «Πυξ Λαξ»

  10 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ικανοποίηση για τη συμμετοχή των ταλαντούχων αθλητών του «Πυξ Λαξ»

Με τις βαλίτσες τους γεμάτες από εμπειρίες, επέστρεψαν οι αθλητές του  Συλλόγου "Πυξ Λαξ", από την Αθήνα, όπου συμμετείχαν στους αγώνες που πραγματοποιηθηκαν στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθληματος Kick Boxing της ΠΟΚ.
Τόσο οι νεαροί και πολλά υποσχόμενοι αθλητές, όσο και ο δάσκαλος και προπονητής τους, ο κ. Κωστής Δαμαβολίτης, σε δηλώσεις τους, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συμμετοχή τους, τονίζοντας ότι στο μέλλον, τα θετικά αποτελέσματα θα ειναι πολύ περισσότερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητικός Σύλλογος "Πυξ Λαξ" είναι ένας από τους μεγαλύτερους του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα, κάτι που αποδεικνύουν οι επιτυχίες, αλλά ακόμη περισσότερο η εμπιστοσύνη που του δείχνει η τοπική κοινωνία.
Ο Σύλλογος «Πυξ Λαξ» διαθέτοντας ένα από τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα γυμναστήρια λειτουργεί από το Νοέμβριο του 2007 στο Ηράκλειο, με τον δάσκαλο και προπονητή Κωστή Δαμαβολίτη να έχει την τύχη να εκπαιδεύσει και να μεταδώσει τη Γνώση του σε πολλές εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες!

Πολλά από αυτά τα παιδιά ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους, με αποτέλεσμα να βρίσκονται μπροστά σε προκλήσεις, όπως ήταν οι αγώνες που θα έγιναν στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθληματος Kick Boxing.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες- με την υποστήριξη των ANEK LINES, Blue Star Ferries και Certo Porta - ήταν οι: Jae Min, Κουρμαδιάς Βασίλης, Λιανουδάκης Γιώργος, Πρινάρης Ανδρέας, Πρινιωτάκης Μανώλης και Ρουσσάκης Γιώργος.

 

  10 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα