Τα κασεράτα: 23 συνταγές με το τυρί που λιώνεις μαζί του

Μπαίνει σε κάθε είδους συνταγή, από το ταπεινό τοστάκι και την πίτσα μέχρι ένα σουφλέ ζυμαρικών ή ένα ριζότο σε τραπέζι γιορτινό. Το κασέρι, αγαπημένο τυρί των βόρειων -και όχι μόνο- απολαμβάνεται, όμως, ακόμα και σκέτο, με αλλαντικά και στικς λαχανικών, λίγα κριτσίνια και ένα ωραίο λευκό ή ροζέ κρασί. Θυμηθείτε μόνο, πριν το απολαύσετε σαν συνοδευτικό του κρασιού ή ως επιδόρπιο τυρί στο τέλος ενός γεύματος, να το βγάλετε από το ψυγείο 20-30 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα 23 συνταγές που έφτιαξαν για εμάς οι σεφ του Γαστρονόμου
Δείτε επίσης
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Οκτωβρίου
- Άνοια: Πόσο κινδυνεύουν όσοι λαμβάνουν συμπληρώματα ασβεστίου; Νέα έρευνα απαντά
- Αίτηση για εποχικό επίδομα ΔΥΠΑ: Ποσά από 687 έως 1.375 ευρώ για 18 επαγγέλματα
- Ηράκλειο: Ολοκληρώθηκαν οι ψεκασμοί για τον δάκο – Τι ισχύει για συγκομιδή, εισφορές και εξαιρέσεις
- Το πιο αφράτο σιροπιαστό μυρμηγκάτο κέικ