Τα κασεράτα: 23 συνταγές με το τυρί που λιώνεις μαζί του

Μπαίνει σε κάθε είδους συνταγή, από το ταπεινό τοστάκι και την πίτσα μέχρι ένα σουφλέ ζυμαρικών ή ένα ριζότο σε τραπέζι γιορτινό. Το κασέρι, αγαπημένο τυρί των βόρειων -και όχι μόνο- απολαμβάνεται, όμως, ακόμα και σκέτο, με αλλαντικά και στικς λαχανικών, λίγα κριτσίνια και ένα ωραίο λευκό ή ροζέ κρασί. Θυμηθείτε μόνο, πριν το απολαύσετε σαν συνοδευτικό του κρασιού ή ως επιδόρπιο τυρί στο τέλος ενός γεύματος, να το βγάλετε από το ψυγείο 20-30 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα 23 συνταγές που έφτιαξαν για εμάς οι σεφ του Γαστρονόμου
Δείτε επίσης
- Ελληνική Pisa: Τα 618 Δημοτικά-Γυμνάσια που θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις την Πέμπτη 22 Μαΐου
- Habemus Papam: Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα -Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
- Πάγωμα του ΠΔ για την οριοθέτηση οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων ζητά ομόφωνα το ΔΣ της ΚΕΔΕ
- Μεσολογγίτικη Καρυδόπιτα
- Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Ζαρού ζητούν την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ.