Τα κασεράτα: 23 συνταγές με το τυρί που λιώνεις μαζί του

Μπαίνει σε κάθε είδους συνταγή, από το ταπεινό τοστάκι και την πίτσα μέχρι ένα σουφλέ ζυμαρικών ή ένα ριζότο σε τραπέζι γιορτινό. Το κασέρι, αγαπημένο τυρί των βόρειων -και όχι μόνο- απολαμβάνεται, όμως, ακόμα και σκέτο, με αλλαντικά και στικς λαχανικών, λίγα κριτσίνια και ένα ωραίο λευκό ή ροζέ κρασί. Θυμηθείτε μόνο, πριν το απολαύσετε σαν συνοδευτικό του κρασιού ή ως επιδόρπιο τυρί στο τέλος ενός γεύματος, να το βγάλετε από το ψυγείο 20-30 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα 23 συνταγές που έφτιαξαν για εμάς οι σεφ του Γαστρονόμου
Δείτε επίσης
- Κακουργηματικές διώξεις σε δύο Κρητικούς για τον εμπρησμό στις Μοίρες
- Δρυμιώτης: Εκτιμώ πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα διασπαστεί και το ΠΑΣΟΚ θα πέσει σε μονοψήφιο ποσοστό
- e- ΕΦΚΑ: Νέα ανακοίνωση για τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων
- Καμπουράκης: Έντυπωσιακή η αποδοχή του συνδυασμού μας από την κοινωνία του Ηρακλείου
- Nεο κύμα κακοκαιρίας απο την Παρασκευή-Στο επίκεντρο η Κρήτη