Τα κασεράτα: 23 συνταγές με το τυρί που λιώνεις μαζί του
Μπαίνει σε κάθε είδους συνταγή, από το ταπεινό τοστάκι και την πίτσα μέχρι ένα σουφλέ ζυμαρικών ή ένα ριζότο σε τραπέζι γιορτινό. Το κασέρι, αγαπημένο τυρί των βόρειων -και όχι μόνο- απολαμβάνεται, όμως, ακόμα και σκέτο, με αλλαντικά και στικς λαχανικών, λίγα κριτσίνια και ένα ωραίο λευκό ή ροζέ κρασί. Θυμηθείτε μόνο, πριν το απολαύσετε σαν συνοδευτικό του κρασιού ή ως επιδόρπιο τυρί στο τέλος ενός γεύματος, να το βγάλετε από το ψυγείο 20-30 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα 23 συνταγές που έφτιαξαν για εμάς οι σεφ του Γαστρονόμου
Δείτε επίσης
- «Μαμαδίστικα» γιουβαρλάκια κοκκινιστά
- Εννέα απλοί τρόποι για να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό μέσα στο χειμώνα
- Κρήτη: Θυελλώδεις άνεμοι αύριο - Αναλυτικά η πρόγνωση - Το κεντρικό Λιμεναρχείο προειδοποιεί
- Ανδρουλάκης: Άνοιγμα σε πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ -Τι είπε για την Αθηνά Λινού
- Κίνημα Δημοκρατίας το νέο κόμμα του Στ. Κασσελάκη