Τα κασεράτα: 23 συνταγές με το τυρί που λιώνεις μαζί του

Μπαίνει σε κάθε είδους συνταγή, από το ταπεινό τοστάκι και την πίτσα μέχρι ένα σουφλέ ζυμαρικών ή ένα ριζότο σε τραπέζι γιορτινό. Το κασέρι, αγαπημένο τυρί των βόρειων -και όχι μόνο- απολαμβάνεται, όμως, ακόμα και σκέτο, με αλλαντικά και στικς λαχανικών, λίγα κριτσίνια και ένα ωραίο λευκό ή ροζέ κρασί. Θυμηθείτε μόνο, πριν το απολαύσετε σαν συνοδευτικό του κρασιού ή ως επιδόρπιο τυρί στο τέλος ενός γεύματος, να το βγάλετε από το ψυγείο 20-30 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα 23 συνταγές που έφτιαξαν για εμάς οι σεφ του Γαστρονόμου
Δείτε επίσης
- Πώς αλλάζει το σώμα σου με 30 ημέρες περπάτημα
- Κρέας: Πώς επηρεάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων τις τιμές του – Τι λένε κτηνοτρόφοι και κρεοπώλες
- Μύδια σαγανάκι
- Yδρογονάνθρακές : Σκλήρο πόκερ για τα θαλάσσια οικόπεδα νότια της Κρήτης
- Προσεχώς ολική έκλειψη σελήνης – Τι πρέπει να ξέρετε για το «ματωμένο φεγγάρι»