Τα κασεράτα: 23 συνταγές με το τυρί που λιώνεις μαζί του

Μπαίνει σε κάθε είδους συνταγή, από το ταπεινό τοστάκι και την πίτσα μέχρι ένα σουφλέ ζυμαρικών ή ένα ριζότο σε τραπέζι γιορτινό. Το κασέρι, αγαπημένο τυρί των βόρειων -και όχι μόνο- απολαμβάνεται, όμως, ακόμα και σκέτο, με αλλαντικά και στικς λαχανικών, λίγα κριτσίνια και ένα ωραίο λευκό ή ροζέ κρασί. Θυμηθείτε μόνο, πριν το απολαύσετε σαν συνοδευτικό του κρασιού ή ως επιδόρπιο τυρί στο τέλος ενός γεύματος, να το βγάλετε από το ψυγείο 20-30 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα 23 συνταγές που έφτιαξαν για εμάς οι σεφ του Γαστρονόμου
Δείτε επίσης
- Kέλλυ από...χρυσάφι και στην Ισπανία!
- Τεκμήρια διαβίωσης: Ποιοι κερδίζουν από τις μειώσεις και τι μένει ίδιο
- Στη Νέα Δημοκρατία προσχωρεί ο Ανδρέας Λοβέρδος
- Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Άνοιξε ξανά η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Πότε λήγει η προθεσμία
- Τα μυστικά της διατροφής μετά τα 60 – 5 θρεπτικά συστατικά για υγεία και ενέργεια