Τα κασεράτα: 23 συνταγές με το τυρί που λιώνεις μαζί του

Μπαίνει σε κάθε είδους συνταγή, από το ταπεινό τοστάκι και την πίτσα μέχρι ένα σουφλέ ζυμαρικών ή ένα ριζότο σε τραπέζι γιορτινό. Το κασέρι, αγαπημένο τυρί των βόρειων -και όχι μόνο- απολαμβάνεται, όμως, ακόμα και σκέτο, με αλλαντικά και στικς λαχανικών, λίγα κριτσίνια και ένα ωραίο λευκό ή ροζέ κρασί. Θυμηθείτε μόνο, πριν το απολαύσετε σαν συνοδευτικό του κρασιού ή ως επιδόρπιο τυρί στο τέλος ενός γεύματος, να το βγάλετε από το ψυγείο 20-30 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα 23 συνταγές που έφτιαξαν για εμάς οι σεφ του Γαστρονόμου
Δείτε επίσης
- IEΛΚΑ: Πιο φθηνό το καλάθι του σουπερμάρκετ στην Ελλάδα συγκριτικά με εφτά ευρωπαϊκές χώρες
- Αγρότες: «Ο ελέφαντας παραμένει στο δωμάτιο» – ΚΑΠ χωρίς κονδύλια δε γίνεται
- Τέμπη: Τα 649.000 αρχεία και η απόρριψη στην αναβάθμιση του κατηγορητηρίου
- Κουνουπίδι στο φούρνο με τυριά
- Kαιρός: Τα πρωτα στοιχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας