Τα κασεράτα: 23 συνταγές με το τυρί που λιώνεις μαζί του

Μπαίνει σε κάθε είδους συνταγή, από το ταπεινό τοστάκι και την πίτσα μέχρι ένα σουφλέ ζυμαρικών ή ένα ριζότο σε τραπέζι γιορτινό. Το κασέρι, αγαπημένο τυρί των βόρειων -και όχι μόνο- απολαμβάνεται, όμως, ακόμα και σκέτο, με αλλαντικά και στικς λαχανικών, λίγα κριτσίνια και ένα ωραίο λευκό ή ροζέ κρασί. Θυμηθείτε μόνο, πριν το απολαύσετε σαν συνοδευτικό του κρασιού ή ως επιδόρπιο τυρί στο τέλος ενός γεύματος, να το βγάλετε από το ψυγείο 20-30 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα 23 συνταγές που έφτιαξαν για εμάς οι σεφ του Γαστρονόμου
Δείτε επίσης
- Προανακριτική: Κορυφώνεται η ένταση στη Βουλή με...φόντο την ψηφοφορία
- Zαρός: Πρεμιέρα για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις με μια ενδιαφέρουσα εσπερίδα
- Κληρώσεις Champions και Conference League:Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων
- Τροφές φουλ στα αντιοξειδωτικά
- Ελαιόλαδο: Πωλείται κάτω του κόστους παραγωγής – Ο τενεκές, οι πωλήσεις στο ράφι