Τα κασεράτα: 23 συνταγές με το τυρί που λιώνεις μαζί του
Μπαίνει σε κάθε είδους συνταγή, από το ταπεινό τοστάκι και την πίτσα μέχρι ένα σουφλέ ζυμαρικών ή ένα ριζότο σε τραπέζι γιορτινό. Το κασέρι, αγαπημένο τυρί των βόρειων -και όχι μόνο- απολαμβάνεται, όμως, ακόμα και σκέτο, με αλλαντικά και στικς λαχανικών, λίγα κριτσίνια και ένα ωραίο λευκό ή ροζέ κρασί. Θυμηθείτε μόνο, πριν το απολαύσετε σαν συνοδευτικό του κρασιού ή ως επιδόρπιο τυρί στο τέλος ενός γεύματος, να το βγάλετε από το ψυγείο 20-30 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Δείτε τα 23 συνταγές που έφτιαξαν για εμάς οι σεφ του Γαστρονόμου
Δείτε επίσης
- Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Παρών στη δίκη ο Δασκαλάκης
- Τι επιπτώσεις έχει η διαλειμματική νηστεία στον εγκέφαλο μας
- ΣΥΡΙΖΑ – Ευρωψηφοδέλτιο: Οι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές
- Συναγερμός για την ελονοσία και στην Κρήτη
- Bελτιωμένος σήμερα ο καιρός