ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσιάζεται σήμερα ο προεκλογικός σχεδιασμός απο τον Αλέξη Τσίπρα

  31 January, 2023 ΑΡΘΡΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσιάζεται σήμερα ο προεκλογικός σχεδιασμός απο τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που θα απαντήσει σε περιορισμένο αριθμό ερωτήσεων, θα παρουσιάσει τον σχεδιασμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Στενοί του συνεργάτες ήταν «σφίγγες», δεν ήθελαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες παραπέμποντας στις δηλώσεις του, γεγονός που δεν αποκλείει εκπλήξεις από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα.

Όλα αυτά μία ημέρα πριν ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία με την πρώτη του συγκέντρωση στο κλειστό Α. Παπανδρέου στο Περιστέρι.

Το μόνο βέβαιο είναι πως θα ανεβάσει κι άλλο τους τόνους απέναντι στην κυβέρνηση για το θέμα των υποκλοπών επιμένοντας πως πρόκειται για μείζον θέμα Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης.

Ωστόσο η Κουμουνδούρου δεν μένει εκεί, εστιάζει και στην ακρίβεια που πλήττει τα νοικοκυριά αλλά και στους συνταξιούχους. Σε αυτούς άλλωστε θα είναι αφιερωμένο το δεύτερο μέρος της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τη νεολαία είναι ο επόμενος «στόχος», η επούλωση των πληγών και η εμπέδωση του προγράμματος και των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει ο Αλέξης Τσίπρας για επιστροφή της 13ης σύνταξης και κατάργηση της προσωπικής διαφοράς.Η

Η ΕΛ.ΑΣ στο μικροσκόπιο

Από τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα λείψει το θέμα με τις αποκαλύψεις του «Βήματος» με τους διαλόγους ανώτατων στελεχών της Αστυνομίας με ποινικούς.

Η Κουμουνδούρου εστιάζει τα πυρά της στην ηγεσία του υπουργείου, στον Τάκη Θεοδωρικάκο και επιμένει να θέτει ερωτήματα όπως:

-Γιατί καθυστέρησε επί μήνες να στείλει τους επίορκους στη δικαιοσύνη ενώ αναβαθμίζει κατηγορούμενους αξιωματικούς;
-Γιατί κωλυσιεργεί την υπόθεση της κάθαρσης στην Ελληνική Αστυνομία, που ξεκίνησε με τη ευρεία έρευνα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη Greek Mafia;
-Ποιον προστατεύει τελικά το υπουργείο;

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για αποκαλύψεις που σοκάρουν για τις σχέσεις ανώτατων στελεχών με ποινικούς που έχουν βαρύ βιογραφικό και για κυβέρνηση που ενώ υποσχέθηκε να προστατεύει τον πολίτη αντιθέτως προστατεύει τον υπόκοσμο.

 

  31 January, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα