ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρέφει στην ΚΟ ο Πολάκης

  03 September, 2024 ΑΡΘΡΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρέφει στην ΚΟ ο Πολάκης


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με εντολή του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα γνωστοποιώντας του την εκ νέου ένταξη του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Παππά και του ζήτησε να επανεντάξει τον Παύλο Πολάκη στην ΚΟ. Στη συνέχεια υπήρξε επικοινωνία του Νίκου Παππά με τον βουλευτή Χανίων κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η επιστροφή στον ΚΟ.

Με την επανένταξη του Παύλου Πολάκη στον ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αριθμεί πλέον 35 βουλευτές.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/politiki/epistrefei-stin-ko-syriza-o-polakis">Επιστρέφει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση Κασσελάκη - iefimerida.gr</a></p>

 

  03 September, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα