SuperLeague: Κυρίαρχος ΠΑΟ τελείωσε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (hl)

  05 February, 2024 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
SuperLeague: Κυρίαρχος ΠΑΟ τελείωσε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (hl)

Με δύο γκολ των Μπερνάρ Ντουάρτε (25’) και Άλεξ Γερεμέγεφ (60’) ο Παναθηναϊκός πήρε μία πολύ δίκαιη και μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-0 στο μεγάλο clasico της 21ης αγωνιστικής της Super League και παρέμεινε στο -3 απ’ τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και στο -2 από την ΑΕΚ.

Απόλυτη κυριαρχία και κυνική ευστοχία απ’ τους παίκτες του «τριφυλλιού» που έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη κόντρα στις ομάδες της Big-5, στο -9 από την κορυφή πλέον ο Ολυμπιακός, που απομακρύνθηκε πολύ απ’ τη διεκδίκηση του τιτλου.

Ο Παναθηναϊκός «σημάδεψε» απ’ την εκκίνηση του αγώνα την πλευρά του Ορτέγκα και στο 7ο λεπτό είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς, όταν σε εκτέλεση φάουλ (που κέρδισε ο Παλάσιος απ’ τον μπακ του Ολυμπιακού) ο Μπερνάρ «πάτησε» προς τον Μπακασέτα ο οποίος σούταρε με τη μία, η μπάλα κόντραρε στον Ορτέγκα κι ο Πασχαλάκης με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 20’ ο Ολυμπιακός απείλησε όταν ο Ρίτσαρντς, μοίρασε στον Μασούρα που έκανε το overlap από τα αριστερά, εκείνος σέντραρε προς την περιοχή, η άμυνα του Παναθηναϊκού «κόλλησε» κι ο Ροντινέι πήρε την κεφαλιά (βγαίνοντας μπροστά απ’ τον Χουάνκαρ) όμως ήταν για λίγο άστοχος.

Στο 25’ ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ μετά από μία πολύ ωραία κι ομαδική ενέργεια απ’ τα δεξιά. Σε βαθιά μπαλιά προς τον Κώτσιρα στα αριστερά, εκείνος μοίρασε στον Μπακασέτα, που με τη σειρά του έβγαλε κάθετα προς τον Παλάσιος.

Ο Αργεντινός σέντραρε προς τον Μπερνάρ, που με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός στο 38’ είχε άλλη μία ευκαιρία, όταν ο Μασούρας από τα δεξιά «γέμισε» στην περιοχή κι ο Αλεξανδρόπουλος έκανε το εναέριο γυριστό, που πέρασε άουτ.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Αλεξανδρόπουλος με κεφαλιά βρήκε τον Μασούρα, ο οποίος νίκησε τον Χουάνκαρ, γέμισε από τα δεξιά κι ο Ναβάρο έκανε το γυριστό, αλλά ο Ντραγκόφσκι μπλόκαρε σταθερά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τριπλή αλλαγή στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να αλλάζει το σύστημα σε 4-4-2 με την είσοδο των Ελ Κααμπί και Φορτούνη, όμως ο Παναθηναϊκός έχασε την πρώτη καλή στιγμή, όταν στο 50’ από κεφαλιά του Ρουμπέν, ο Γερεμέγεφ σούταρε εκτός περιοχής, στην αγκαλιά του Πασχαλάκη.

Στο 56’ ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, γεμίζοντας στην περιοχή κι ο Κάρμο πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ντραγκόφσκι να μπλοκάρει.

Οι «πράσινοι» έφτασαν στο 2-0 στο 60ό λεπτό. Ο Τσέριν άνοιξε την μπάλα στον Μπακασέτα, ο οποίος μέσα από την περιοχή στα δεξιά, έκανε το γέμισμα κι ο Γερεμέγεφ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 64’ ο Ναβάρο έψαξε τον Ελ Κααμπί στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκό. Εκείνος δυσκολεύτηκε να κοντρολάρει και πλάσαρε υπό πίεση, με τον Ντραγκόφσκι να αποκρούει σε κόρνερ.

Στο 69’ μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Ελ Κααμπί έκανε το κοντρόλ, έκανε το σουτ, αλλά πρόλαβε ο Πέρεθ να του βάλει το πόδι του και να κόψει σε κόρνερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έψαξαν με όλες τις δυνάμεις τους ένα γκολ για να ξαναμπούν στο ματς, όμως στο 82’ η κεφαλιά του Μασούρα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 85’ ο Ντραγκόφσκι με νέα εντυπωσιακή επέμβαση σε μακρινό σουτ του Φορτούνη, κράτησε το «μηδέν» στην εστία του και «καθάρισε» τη μεγάλη νίκη των «πράσινων».

Διαιτητής: Σβεν Γιαμπλόνσκι (Γερμανία)
Κίτρινες: 39’ Αράο - 6’ Ορτέγκα, 73’ Κίνι, 77’ Εσέ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ (61’ Μλαντένοβιτς), Ρουμπέν, Τσέριν, Παλάσιος (80’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (90’ Ακαϊντίν), Μπερνάρ (90’ Βιλένα), Γερεμέγεφ (79’ Τζούριτσιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ντόη, Ορτέγκα (46’ Κίνι), Αλεξανδρόπουλος (46’ Φορτούνης), Έσε (77’ Όρτα), Τσικίνιο, Μασούρας, Ρίτσαρντς (46’ Ελ Κααμπί), Ναβάρο.

Πέρασε κι απο το Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Προ μιας σημαντικής απώλειας βαθμών βρέθηκε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, ωστόσο οι αλλαγές του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αυτές που οδήγησαν την ομάδα του στο 2-0 επί του Ατρόμητου, σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Κατά βάση το γκολ του Στέφαν Σβαμπ (89’) ήταν αυτό που έλυσε το γόρδιο δεσμό που είχαν στήσει οι παίκτες του Σάσα Ίλιτς, για να βάλει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας (90’+3’) το κερασάκι στην τούρτα.

Μόλις στο 5ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ. Από πάσα του Τάισον, ο Μπράντον Τόμας πήρε τις κόντρες και σούταρε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Παναγιώτη Τσιντώτα, με τον Ζόαν Σάστρε να αστοχεί στη συνέχεια με βολέ προ κενής εστίας.

Χωρίς να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί οι παίκτες του Λουτσέσκου, είχαν τις στιγμές τους, κυρίως με εμπνεύσεις του Τάισον. Ένα φαλτσαριστό σουτ του 35χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ στο 18’ έστειλε την μπάλα - πάλι - πρώτα στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων και έξω.

Ωστόσο, γενικότερα, οι Περιστεριώτες εύκολα ή δύσκολα έβγαζαν άμυνα. Στο 37’, από μία ακόμη προσπάθεια του Τάισον, ήταν η σειρά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς να απειλήσει - άστοχο μονοκόμματο αριστερό.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ πίεσε και φάνηκε να βρίσκει γκολ στο 42’. Από φάουλ του Ζίβκοβιτς, ο Μάγκομεντ Οζντόεφ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά-ψαράκι για το 0-1.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος κι ο βοηθός έδειξαν σέντρα, αλλά μετά από τρίλεπτη διακοπή το VAR (Στέφανος Κουμπαράκης, Γιώργος Στεφανής) διαφώνησε - οφσάιντ.

Παρόμοιο σκηνικό και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ατρόμητο να αμύνεται στο 1/3 του γηπέδου και την κατοχή να φτάνει στο 80% για τον ΠΑΟΚ.

Ο Τόμας απώλεσε μοναδική ευκαιρία στο 56’ από τη μικρή περιοχή, με τους δυο προπονητές να... ανακατεύουν την τράπουλα με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Η κεφαλιά του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στο 69’ πέρασε πάνω από τα δοκάρια, με τους γηπεδούχους να αντέχουν.

Εν τέλει, το... τοίχος του Ατρόμητου έπεσε στο 89’. Από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ, ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Αλί Σαμάτα και στρώθηκε ξανά στον Αυστριακό που σκόραρε από κοντά, λυτρώνοντας τους Θεσσαλονικείς.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, από λάθος απομάκρυνση του Τσιντώτα που είχε βγει εκτός περιοχής, ο Κωνσταντέλιας από μακριά και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Κυριακή (11/2, 20:00) στην Τούμπα την ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής έχοντας το +2, με τους Περιστεριώτες να χάνουν ένα ακόμη ματς στο φινάλε, όπως είχε γίνει μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και να μένουν μακριά από την πρώτη εξάδα.

 

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Ασεβέδο, Φριτζόνσον - Τόμας, Μεϊτέ, Κουλιεράκης.

 

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Τσακμάκης, Κούντε (68’ Φριτζόνσον), Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (61’ Έντερ), Ρομπάιγ (76’ Κουέν), Βέργος (76’ Αντζιέλσκι), Ντιρκς (61’ Βαλένσια).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (77’ Σβαμπ), Μουργκ (60’ Κωνσταντέλιας), Α. Ζίβκοβιτς (71’ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Μπράντον (60’ Σαμάτα).

*Την κίτρινη κάρτα του Τάσου Σιδηρόπουλου είδε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο 88’.

Ευκολο απόγευμα για την ΑΕΚ

Ακόμα μία εύκολη νίκη, την τρίτη συνεχόμενη, πανηγύρισε η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Οι πρωταθλητές επικράτησαν 4-2 του Αστέρα Τρίπολης στην OPAP Arena, σκοράροντας τρεις φορές σε διάστημα 18 λεπτών στο α΄ ημίχρονο, με δύο αυτογκόλ του Τζουκάνοβιτς (25΄,43΄) και ένα τέρμα του Πόνσε (26΄). Σκόραρε επίσης ο Λιβάι Γκαρσία στο 76΄, ενώ τα γκολ του Αστέρα σημείωσαν στο 45+2΄ με πέναλτι ο Μπαρτόλο και στο 89΄ ο Μιριτέλο. 

Ο Έκι Πόνσε ήταν ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ, ο άνθρωπος που έλυσε το «γρίφο» όταν ο Αστέρας άρχισε να πατάει καλά στα πόδια του. Αφού είχαν περάσει «αναίμακτα» το πρώτο 20λεπτο, οι Αρκάδες έμοιαζαν αποφασισμένοι να «ζητήσουν» κάτι παραπάνω στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ο σούπερ φορμαρισμένος Αργεντινός δεν τους το επέτρεψε. Με δυο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών, έδωσε προβάδισμα 2-0 που -με βάση την εικόνα της ΑΕΚ του Αλμέιδα- είναι σχεδόν αδύνατο να ανατραπεί σε ματς στην OPAP Arena, έστω και χωρίς τον κόσμο της. Στο 25΄ από κόρνερ του Μάνταλου ο Πόνσε πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Τζουκάνοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα. Σίγουρα η παρέμβαση του αμυντικού του Αστέρα ήταν καταλυτική, αλλά η μπάλα είχε πορεία προς την εστία, άρα εσφαλμένα η Super League το χρέωσε ως αυτογκόλ. Στο 26΄ πάντως δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι ο Πόνσε σκόραρε ξανά με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ελίασον!
Στο 43΄ πάλι ο Ελίασον έφυγε από δεξιά και έβγαλε ασίστ στον Πόνσε, όμως παρενέβη ο Τζουκάνοβιτς και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Δύο αυτογκόλ από τον ίδιο παίκτη, θα πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω για να βρούμε κάτι αντίστοιχο στην Ιστορία της Α΄ εθνικής! Ο Αστέρας, πάντως, πρόλαβε να μείωσει πριν τελειώσει το ημίχρονο, με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μήτογλου (χέρι) και εκτέλεσε ο Μπαρτόλο στο 45+3΄. 
Στο β΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, είχαν τις στιγμές τους, αλλά ήταν εκ των προτέρων πολύ δύσκολη η αποστολή τους. Η ΑΕΚ διαχειρίστηκε το προβάδισμα καθώς ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έφτασε στη νίκη χωρίς να «ιδρώσει». Μάλιστα με την είσοδο του Λιβάι Γκαρσία έγινε ξανά πιο επιθετική, ο άσος από το Τρίνινταντ είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες και στην τρίτη έγραψε το 4-1 στο 76΄ μετά από ασίστ του Μάνταλου. Στο 79΄ μπήκε ως αλλαγή ο Λιούμπιτσιτς, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα» και στο 89΄ ο Μιριτέλο διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πλασέ μετά από ασίστ του Σίτο

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης 
Κίτρινες: Μπαρτόλο, Τζουκάνοβιτς, Μπος

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Μήτογλου, Κάλενς, Πήλιος, Πινέδα (79΄ Γαλανόπουλος), Άμραμπατ (66΄ Φερνάντες), Ελίασον, Μάνταλος (79΄ Λιούμπιτσιτς), Τσούμπερ (72΄ Αραούχο), Πόνσε (66΄ Γκαρσία)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Λύρατζης (50΄ Άλβαρες), Γκος (65΄ Βαλιέντε), Γιαμπλόνσκι (79΄ Αλάγκμπε), Μπαρτόλο (46΄ Ζουγλής), Κρεσπί, Καλτσάς (65΄ Σίτο), Μιριτέλο

Δε σηκώνει κεφάλι ο ΟΦΗ

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία σημείωσε η Κηφισιά, που επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League. Τα τέρματα των νικητών σημείωσε ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς (10΄ πεν., 64΄) ενώ για την ομάδα της Κρήτης μείωσε ο Αποστολάκης στο 71΄. Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Κώστα Μπράτσου στο φετινό πρωτάθλημα. 

Η Κηφισιά σόκαρε τους γηπεδούχους όταν στο 7΄ ο Μετέους Σάντος ξεκίνησε κούρσα από το κέντρο του γηπέδου, η άμυνα δεν μπόρεσε να τον σταματήσει, ο  Βραζιλιάνος πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον Μπρεσάν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οζέγκοβιτς, που έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστίας του Μπάουμαν για το 1-0 στο 10΄. 

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοσή του αλλά το ματς ήταν σκληρό χωρίς πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά ενός τέρματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κηφισιά έχασε καλή ευκαιρία στο 57΄ όταν το απευθείας φάουλ του Μιλίσεβιτς πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Μπάουμαν. 

Επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 64΄ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Σάντος κέρδισε την μπάλα, πάσαρε στον Μενέντες, ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα για τον Οζέγκοβιτς ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο ματς και 9ο στο φετινό πρωτάθλημα. 

Ο ΟΦΗ αντίδρασε σχετικά γρήγορα καθώς στο 71΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Αποστολάκης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με την πλάτη μείωσε το σκορ για τους γηπεδούχους σε 2-1. 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης αλλά δεν τα κατάφεραν και η Κηφισιά έφυγε από το Ηράκλειο με μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια. 

Διαιτητής: Μανούχος

Κίτρινες: Μπρεσάν, Μεγιάδο, Αποστολάκης - Μενέντες, Βαφέας

Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον (68΄ Νέιρα), Μπρεσάν (37΄ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Τοράρινσον, Μεγιάδο (53΄ Μπάκου), Γκαγέγος, Ριέρα (53΄ Φελίπε), Τοράλ (46΄ Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα
ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (+90΄ Λαντρ), Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Σολία (+90΄ Κανατζίγια), Βαφέας, Σάντος, Μενέντες (77΄ Μποτία), Μπιφούμα (61΄ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77΄ Τετέι)

Τεσσάρα της Λαμίας στα Γιάννενα

Εντυπωσιακή ήταν η Λαμία που επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1 σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, ενώ είναι η πρώτη φορά που σημειώνει 4 τέρματα σε εκτός έδρας αγώνα στη Super League. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Καρλίτος (20΄), Αμαράλ (22΄) και Τσιλούλης (62΄, 81΄), ενώ για την ομάδα των Ιωαννίνων σκόραρε ο Κόντε στο 41΄. 

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 8ο λεπτό ο Αθανασίου απέκρουσε το σουτ του Νούνιες που βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Λαμία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρτίνες από τον Καραχάλιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρλίτος αλλά ο Αθανασίου με νέα φοβερή επέμβαση κράτησε το 0-0. 

Η πίεση της Λαμίας καρποφόρησε στο 20΄ όταν ο Αμαράλ έκανε το γέμισμα στα δεξιά και ο Καρλίτος με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ για το 1-0. 

Δύο λεπτά αργότερα ο Αμαράλ έκανε την κούρσα από τα αριστερά και με δυνατό σουτ σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. 

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 41΄ κατάφεραν να μειώσουν. Ο Κοσέλεφ απέκρουσε το σουτ του Σόρια, η μπάλα πήρε ύψος και ο Κόντε με κεφαλιά εξ επαφής «έγραψε» το 2-1. 

Μάλιστα η ομάδα των Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 45΄ όταν στο μακρινό σουτ του Εραμούσπε, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ. 

Στο 59ο λεπτό η Λαμία κέρδισε και δεύτερο πέναλτι όταν ο Καρλίτος βγήκε τετα τετ απέναντι στον Αθανασίου, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ τον ανέτρεψε και δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Καρλίτος στο 61΄ αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε και δεύτερο πέναλτι διατηρώντας το 2-1. 

Ένα λεπτό αργότερα (62΄) ο πρωταγωνιστής Αθανασίου έγινε ο μοιραίος καθώς μετά από φάση διαρκείας βγήκε να μαζέψει αλλά έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Τσιλούλης έκανε το 3-1 για τη Λαμία. 

Στο 81ο λεπτό ο Τσόσιτς με πολύ ωραία μπαλιά βρήκε τον Τσιλούλη ο οποίος μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λαμίας (4-1). 

Διαιτητής: Φωτιάς

Κίτρινες: Καραχάλιος, Παντελάκης, Αθανασίου, Τζίμας - Στάνκο, Σλίβκα, Καρλίτος

Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια (46΄ Λεό), Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (67΄ Ριένστρα), Τζίνο, Οσεϊτούτου, Παμλίδης (82΄ Τζίμας), Ροσέρο (67΄ Ντεμίρ), Κόντε (82΄ Μπάλαν).

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (82΄ Κορνέζος), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (82΄ Τσούκαλος), Καρλίτος (63΄ Τόσιτς), Σλίβκα (76΄ Σίντκλεϊ).

 

  05 February, 2024 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα