Super League:  Tα αποτελέσματα της Δευτέρας (HL)

  28 September, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Super League:  Tα αποτελέσματα της Δευτέρας (HL)

Aήττητος παραμένει ο ΟΦΗ!

Δίχως νικητή έληξε η καταπληκτική αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στους Ζωσιμάδες. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 1-1 αν και θα μπορούσε να έχει διαφορετική έκβαση καθώς και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Κυρίως όμως ο ΠΑΣ που έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο. Ο ΟΦΗ έμεινε όρθιος ξανά και παρέμεινε αήττητος με την τέταρτη σερί ισοπαλία του στο πρωτάθλημα, ενώ έφτασε στα 11 συνεχόμενα ματς δίχως ήττα σε ένα ιστορικό ρεκόρ που κρατούσε απ' το 1986! Αήττητος όμως έμεινε και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας επικρατήσει του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Στο 10' ο Λάμπρου απέφυγε τον Εραμούσπε και ανατράπηκε εντός περιοχής. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Νέιρα, ο οποίος πανηγυρίζοντας έδειξε την Κρήτη στη φανέλα του ΟΦΗ σε μια κίνηση συμπαράστασης για τους πληγέντες του σεισμού. Η απάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν γρήγορη καθώς στο 22' ο Μορέιρα τροφοδότησε τον Μιλιντσεάνου, που με συρτό σουτ έγραψε το 1-1.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν γρήγορος με τον ΠΑΣ Γιάννινα να απειλεί στο 60' με τον Μορέιρα. Ωστόσο ο Επασί πραγματοποίησε καταπληκτική επέμβαση. Ο ΟΦΗ απάντησε με τρομερό μακρινό σουτ του Ντουρμισάι που τράνταξε το δοκάρι και το παιχνίδι έληξε στο 1-1.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μορέιρα, Σνάιντερ, Περέα (93' Λιάσος), Μιλιντσεάνου

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (56' Διαμαντής, 65' Κοροβέσης), Γιαννούλης, Νέιρα (83' Σελίμοβιτς), Γκαγιέγος, Μπαλογιάννης (66' Ντε Γκουζμάν), Λάμπρου, Ντουρμισάι, Φαν Ντούινεν (83' Γρίβας).

Πέρασε απο το Περιστέρι ο Αρης

Επειτα από δύο σερί γκέλες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Άρης έβγαλε αντίδραση και... απάντησε με δύο σερί νίκες. Οι Κίτρινοι μετά την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στο Κλ. Βικελίδης, πέρασαν νικηφόρα κι απ' την έδρα του Ατρομήτου και για πρώτη φορά απ' το ξεκίνημα της σεζόν απ' το μείον βρέθηκαν στο συν στη βαθμολογία. Το -6 της εκκίνησης (λόγω της υπόθεσης Λάσκοφ) μετετράπη πλέον σε +1. Αντιθέτως, ο Ατρόμητος στην επιστροφή του Γιώργου Παράσχο στον πάγκο, στην τρίτη θητεία του στο Περιστέρι, έμεινε δίχως νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική.

Οι Κίτρινοι ήταν αποτελεσματικοί στο Περιστέρι και προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 10'. Ο Σούντγκρεν κινήθηκε στον χώρο από δεξιά, γύρισε την μπάλα προς το σημείο του πέναλτι, όπου ο Μαντσίνι είχε κάνει κίνηση και με δυνατό σουτ άφησε... άγαλμα τον γκολκίπερ του Ατρομήτου γράφοντας το 0-1. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ατρόμητος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) με τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Κουέστα στο σουτ του Κουλούρη.

Μολονότι ο Ατρόμητος πήγε στο ημίχρονο με την ψυχολογία υπέρ του, ο Άρης ήταν εκείνος που βρήκε γκολ στο β' ημίχρονο. Για να συμβεί αυτό όμως έπρεπε να γίνει ένα... αχρείαστο πέναλτι. Ο Κουλούρης ύψωσε το χέρι του κατά τη διάρκεια εκτέλεσης φάουλ, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Μπρούνο Γκάμα ήταν εύστοχος γράφοντας το 1-2 στο 60'. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει αλλά γρήγορα τέθηκε νοκ άουτ καθώς στο 65' ο Ματέο Γκαρσία εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Κυριάκου Παπαδόπουλου, κουβάλησε την μπάλα και εκτέλεσε τον Πίριτς για το 1-3.

Ατρόμητος: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Καστελάνο, Ντένιτς, Στρούγγης, Καρτάλης (61' Νάτσος), Σάλομον, Μουνίθ, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο (46' Δεληζήσης), Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγιέ, Μαντσίνι (25' Ματέο Γκαρσία), Καμαρά, Γκάμα (63' Χαΐροβιτς).

 

  28 September, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ