
Χωρίς ειδική προετοιμασία... με αγνά υλικά.
Υλικά
450 γραμμάρια ντομάτες –περίπου 5 κομμάτια
Πιπεριά τσίλι κόκκινη
2 σκελίδες σκόρδο
½ κρεμμύδι
Αλάτι
1 φλυτζάνι φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Τσιγαρίστε κρεμμύδι, σκόρδο και τσίλι ψιλοκομμένο σε ένα βαθύ τηγάνι.Προσοχή στο τσίλι, μην ψηθείτε!
Βάζετε τη ντομάτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια. Απαγορεύεται να τις περάσετε σε μούλτι, η σάλτσα γίνεται σαν βραστή
Αφήστε τα όλα μαζί στην κατσαρόλα ή το βαθύ τηγάνι να βράσουν για ώρα. Καθόλου νερό
Όταν δείτε ότι είναι καλοψημμένα, βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίξτε τον κόλιαντρο πάνω από σπαγγέτι, με μπόλικη παρμεζάνα.
Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης
- Σκληρές μάχες για την κατάληψη της Γάζας – Εξουθενωμένος ο Ισραηλινός στρατός
- Πώς εμπλέκεται η Τουρκία στις διαπραγματεύσεις για το Ουκρανικό
- Τι σημαίνουν οι εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία μετά από μια ειρηνευτική συμφωνία
- Ευρώπη: Οι πιο θανατηφόρες πόλεις σε περίπτωση καύσωνα
- Τραμπ: Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακτηθεί η Κριμαία και να υπάρξει ένταξη στο NATO για την Ουκρανία