
Χωρίς ειδική προετοιμασία... με αγνά υλικά.
Υλικά
450 γραμμάρια ντομάτες –περίπου 5 κομμάτια
Πιπεριά τσίλι κόκκινη
2 σκελίδες σκόρδο
½ κρεμμύδι
Αλάτι
1 φλυτζάνι φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Τσιγαρίστε κρεμμύδι, σκόρδο και τσίλι ψιλοκομμένο σε ένα βαθύ τηγάνι.Προσοχή στο τσίλι, μην ψηθείτε!
Βάζετε τη ντομάτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια. Απαγορεύεται να τις περάσετε σε μούλτι, η σάλτσα γίνεται σαν βραστή
Αφήστε τα όλα μαζί στην κατσαρόλα ή το βαθύ τηγάνι να βράσουν για ώρα. Καθόλου νερό
Όταν δείτε ότι είναι καλοψημμένα, βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίξτε τον κόλιαντρο πάνω από σπαγγέτι, με μπόλικη παρμεζάνα.
Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης
- Απεβίωσε ο Πάπας Φραγκίσκος
- Ουκρανία: Συνεχείς επιθέσεις τη νύχτα παρά την «Πασχαλινή εκεχειρία» του Πούτιν
- Από την Ουάσιγκτον με αγάπη: Δασμοί... δώρο στην Άγκυρα
- Πρώτη διεθνής συμφωνία για την αντιμετώπιση πανδημιών – Οι ΗΠΑ μένουν εκτός
- Τραμπ: Παλινωδίες και μηνύματα σύγχυσης για τους δασμούς- αβεβαιότητα στις αγορές