Χωρίς ειδική προετοιμασία... με αγνά υλικά.
Υλικά
450 γραμμάρια ντομάτες –περίπου 5 κομμάτια
Πιπεριά τσίλι κόκκινη
2 σκελίδες σκόρδο
½ κρεμμύδι
Αλάτι
1 φλυτζάνι φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Τσιγαρίστε κρεμμύδι, σκόρδο και τσίλι ψιλοκομμένο σε ένα βαθύ τηγάνι.Προσοχή στο τσίλι, μην ψηθείτε!
Βάζετε τη ντομάτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια. Απαγορεύεται να τις περάσετε σε μούλτι, η σάλτσα γίνεται σαν βραστή
Αφήστε τα όλα μαζί στην κατσαρόλα ή το βαθύ τηγάνι να βράσουν για ώρα. Καθόλου νερό
Όταν δείτε ότι είναι καλοψημμένα, βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίξτε τον κόλιαντρο πάνω από σπαγγέτι, με μπόλικη παρμεζάνα.
Πηγή: iefimerida.gr
Δείτε επίσης
- Το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς
- HΠΑ: “Παγώνουν” τη βοήθεια στο εξωτερικό-Εξαίρεσεις το Ισραήλ και η Αίγυπτος
- Το ελληνικό νησί ανάμεσα στους 5 «παραδείσους» παγκοσμίως για συνταξιούχους
- Όσκαρ 2025: Όλες οι υποψηφιότητες των φετινών βραβείων
- Αποκαλύφθηκε το DNA των Σκοπιανών - Η σχέση τους με τους Αρχαίους Μακεδόνες είναι η... αναμενόμενη