Χωρίς ειδική προετοιμασία... με αγνά υλικά.
Υλικά
450 γραμμάρια ντομάτες –περίπου 5 κομμάτια
Πιπεριά τσίλι κόκκινη
2 σκελίδες σκόρδο
½ κρεμμύδι
Αλάτι
1 φλυτζάνι φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Τσιγαρίστε κρεμμύδι, σκόρδο και τσίλι ψιλοκομμένο σε ένα βαθύ τηγάνι.Προσοχή στο τσίλι, μην ψηθείτε!
Βάζετε τη ντομάτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια. Απαγορεύεται να τις περάσετε σε μούλτι, η σάλτσα γίνεται σαν βραστή
Αφήστε τα όλα μαζί στην κατσαρόλα ή το βαθύ τηγάνι να βράσουν για ώρα. Καθόλου νερό
Όταν δείτε ότι είναι καλοψημμένα, βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίξτε τον κόλιαντρο πάνω από σπαγγέτι, με μπόλικη παρμεζάνα.
Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης
- Ο Πιερρακάκης ένας από τους βασικούς διεκδικητές για την προεδρία του Eurogroup
- Μισθολογική ανισότητα: στην ΕΕ Οι γυναίκες θα δουλέψουν «δωρεάν» από τώρα μέχρι το τέλος της χρονιάς
- Νέες αποκαλύψεις από την υπόθεση Έπσταϊν: Τι αναφέρουν e-mails για τη Ρωσία και τον Τραμπ
- Αυξάνεται παγκοσμίως η ζήτηση για ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές
- Μπ. Νετανιάχου: Ο πόλεμος με τους αντιπάλους του Ισραήλ στην περιοχή δεν τέλειωσε





