
Η αγωνία των δικών της ανθρώπων μεγαλώνει μέρα με τη μέρα ενώ η οικογένεια της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει για τον εντοπισμό της.
Για έκτη ημέρα αγνοείται η τύχη της 83χρονης Ειρήνης Ρουσάκη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 24 Γενάρη από το σπίτι της στα Πιλαλήματα Σητείας.
Η αγωνία των δικών της ανθρώπων μεγαλώνει μέρα με τη μέρα ενώ η οικογένεια της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει για τον εντοπισμό της. Μάλιστα τα εγγόνια της κοινοποίησαν την εξαφάνιση της μέσω facebook σε μια προσπάθεια να κινητοποιήσουν και τη διαδικτυακή κοινότητα του μέσου μαζικής δικτύωσης.
Μέχρι στιγμής οι έρευνες των αρχών δεν έχουν αποφέρει καρπούς. Για τις έρευνες αναμένεται να επιστρατευτεί drone κάτι που τις προηγούμενες ημέρες δεν επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες με τους έντονους ανέμους. Η χρήση θερμικής κάμερας πάντως δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Η ηλικιωμένη γυναίκα που πάσχει από άνοια και καρδιολογικά προβλήματα, είχε το συνήθειο να σταματά οδηγούς και να τους ζητά να τη μεταφέρουν σε διάφορες τοποθεσίες, στοιχείο που μέχρι τώρα δεν έχει βοηθήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό της. Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικές αρχές και οι διασώστες, δεν έχουν οδηγήσει πουθενά.
Για την εξαφάνιση της Ειρήνης Ρουσάκη έχει εκδοθεί Silver Alert από τη Γραμμή Ζωής με τα στοιχεία της.
Όποιος γνωρίζει κάποια πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες παρακαλείται να καλέσει στο Α.Τ. Σητείας τηλ. 2843022259, στον Α.Σ. Μακρύ Γιαλού τηλ. 2843051666, στην Γραμμή Ζωής τηλ. 1065 ή στο 100.
cretalive.gr
Δείτε επίσης
- Μαίνεται η κρίση στη Μέση Ανατολή-Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέους βομβαρδισμούς κατα του Ιράν
- Συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας: Την ανακοίνωσε και επίσημα ο Τραμπ - Στο 55% οι δασμοί
- Σαφή μηνύματα Μητσοτάκη-Μακρόν στην Άγκυρα -Το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο εκνευρίζει την Τουρκία
- Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές
- Βρετανικό Μουσείο: Πιθανή μία συμφωνία για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα με τη μορφή «μόνιμου δανείου»