Συνάντηση γεμάτη συγκίνηση, 37 χρόνια μετά στην Πυργού (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  23 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Συνάντηση γεμάτη συγκίνηση, 37 χρόνια μετά στην Πυργού (Φωτογραφίες)

Φωτο: mesaralive.gr

Ήταν ένα απόγευμα ξεχωριστό, αυτό του Σαββάτου 22 Απριλίου για τους παλιούς συμμαθητές της Ανώτατης Σχολής Εμπορικού Ναυτικού Ηρακλείου, οι οποίοι συναντήθηκαν 37 χρόνια μετά στην Πυργού!

Μια συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα, γεμάτη συγκίνηση, και αναμνήσεις!!!!

Οι παλιοί συμμαθητές από την Ανώτατη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού Ηρακλείου που αποτέλεσαν την πρώτη "φουρνιά" της σχολής, ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους το 1980, "τραβώντας" ο καθένας το δρόμο του!

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι δρόμοι αρκετών από αυτούς, συναντήθηκαν στο υπέροχο σπίτι του Μιχάλη Χαιρέτη στην Πυργού!

Οι αναμνήσεις έφεραν, γέλιο, συγκίνηση, αλλά και απέραντη χαρά με τα ταξίδια της θύμησης στα όμορφα εκείνα χρόνια της πρώτης τους νιότης!

Παρόν στην πρώτη αυτή συνάντηση μετά από 37 χρόνια και ο καθηγητής τους κ. Αντώνης Μουδάτσος!

Και βέβαια το όνομα που επικράτησε στην πρώτη αυτή συνάντηση ήταν το όνομα Αντώνης, αφού πέρα από τον Καθηγητή τους, το παρόν έδωσαν κι άλλοι Αντώνηδες!

Ο Αντώνης Μανιαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών, ο Αντώνης Μιχάκης, ο Αντώνης Λυδατάκης. Επίσης την φιλοξενία ανέλαβε ο Μιχάλης Χαιρέτης με την σύζυγο του Άννα Μαρία τους οποίους η όμορφη παρέα ευχαριστεί για την ζεστή φιλοξενία!

Παρόντες επίσης οι: Νίχλος Δημήτρης, Νεονάκης Μιχάλης, Παπαδάκης Γιάννης, Αλεξανδράκης Γιάννης, Ζαμπετάκης Λεωνίδας, Κανακάκης Θέμης, , Καπετανάκης Βαγγέλης, Σοφουλάκης Γιάννης, Σγουράκης Βαγγέλης, Κρανιωτάκης Μανώλης, Στιβακτάκης Δημήτρης!

Οι παρευρισκόμενοι έδωσαν υπόσχεση για νέο ραντεβού με πολύ περισσότερους συμμετέχοντες από την σχολή, αυτή τη φορά στο Ρέθυμνο, στο εξοχικό του Θέμη Κανακάκη στις 20 Αυγούστου 2017!!!!

 

mesaralive.gr  23 April, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ