Συνάντηση διοργανωτών Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδηλασίας ΑΜΕΑ,με στελέχη Πολ/κής Αεροπορίας Τυμπακίου.

mesaralive.gr  27 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Συνάντηση διοργανωτών Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδηλασίας ΑΜΕΑ,με στελέχη Πολ/κής Αεροπορίας Τυμπακίου.

φωτογραφίες:mesaralive.gr

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, η συνάντηση των διοργανωτών του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδηλασίας ΑΜΕΑ, με τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας Τυμπακίου…

Όπως πρώτο μετέδωσε το mesaralive.gr, στο αεροδρόμιο Τυμπακίου θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά φέτος, οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδηλασίας ΑΜΕΑ, οι οποίοι μάλιστα θα είναι “open”,  ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε αθλητές από όλο τον κόσμο να δηλώσουν συμμετοχή.

Από την πλευρά των διοργανωτών, την εκπροσώπηση ανέλαβε ο διακεκριμένος και γνωστός σε όλους μας, παραολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου στο ακόντιο, Μανώλης Στεφανουδάκης.

Ο κ. Στεφανουδάκης έκανε λόγο για το ευνοϊκό κλίμα της περιοχής, όπως επίσης και για την καταλληλότητα των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου.

“ο συνδυασμός αυτός σίγουρα είναι μοναδικός και οι αθλητές θα γευτούν μια μοναδική εμπειρία”.

Από την πλευρά τους, τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσαν ότι είναι ευτυχείς που οι πύλες του αεροδρομίου θα ανοίξουν για να φιλοξενήσουν ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Παρών στη συνάντηση ήταν και  ο Αντιδήμαρχος Φαιστού, κ.  Νίκος Παπουτσάκης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου, κ. Δημήτρης Χαλκιαδάκης.

Και οι δύο δεσμεύτηκαν ότι θα συμβάλουν τα μέγιστα για την επίτευξη μίας επιτυχημένης διοργάνωσης, παρά τις διάφορες δυσκολίες, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων.

 

mesaralive.gr  27 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα