Στο όνομα του Συλλόγου το «Μέλλον» εξαπατούν τους πολίτες

cretapost.gr  14 February, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στο όνομα του Συλλόγου το «Μέλλον» εξαπατούν τους πολίτες

Αετονύχηδες εξαπατούν πολίτες χρησιμοποιώντας τα άτομα με αναπηρία και συγκεκριμένα το όνομα του Συλλόγου «Το Μέλλον».
Μιλάμε για το Σύλλογο Γονέων και φίλων ΑμΕΑ Νότιας Κρήτης, ο οποίος επιτελεί ένα πολύ σημαντικό και ουσιώδες κοινωνικό - και όχι μόνον- έργο, με στόχο τη στήριξη όλων των ατόμων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αναπηρίας, αλλά και την ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλεται καθημερινά για την απόκτηση του ρόλου που δικαιούνται όλα τα άτομα που ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Σύμφωνα λοιπόν με μέλη του Συλλόγου, επιτήδειοι το τελευταίο διάστημα επιχειρούν να εξαπατήσουν συμπολίτες μας, ζητώντας τους να στηρίξουν τη λαχειοφόρο αγορά που γίνεται από το «Μέλλον». Μια λαχειοφόρος αγορά «μαϊμού», μιας και τα χρήματα που δίνουν οι ανυποψίαστοι πολίτες, μόνο στο Σύλλογο δεν καταλήγουν.
«Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι στην περιοχή του Ηρακλείου με πρόσχημα την ενίσχυση του συλλόγου μας διενεργείται λαχειοφόρος αγορά προσεγγίζοντας συνανθρώπους μας.
Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι δεν πραγματοποιείται αυτό το διάστημα καμία τέτοια δράση και ειδικά της τάξεως των 20€.
Παρακαλώ αν ποτέ αντιληφθείτε κάτι αντίστοιχο να μας ενημερώσετε για να το επιβεβαιώσουμε ή να το διαψεύσουμε αν δεν ισχύει.
Σας ευχαριστούμε!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Πρόκειται δυστυχώς για ένα ακόμη συμβάν που έρχεται να προστεθεί στα τόσα που εχουν καταγραφεί κατά καιρούς στο Ηράκλειο και το υπόλοιπο νησί.
 

 

cretapost.gr  14 February, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα