Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται αύριο η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για το θέμα τoυ νερού

patris.gr  24 July, 2024 ΑΡΘΡΑ
Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται αύριο η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για το θέμα τoυ νερού

Στην Κρήτη θα βρίσκονται αύριο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Τσιάρας,  ο Υφυπουργός ΥΠΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης ο οποίος θα μιλήσει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις Αρχάνες (Παλιό Δημοτικό – κτίριο Δημαρχείου) με θέμα «οι Δημόσιες Υποδομές και Χρηματοδοτικές ευκαιρίες μέσω του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2023 – 2027 και η διαχείριση των υδάτων.

Στην Κρήτη εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχει και ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτρης Παπαγιαννίδης τις εργασίες θα ανοίξει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Βουλευτές, Φορείς και Δήμαρχοι θα ενημερωθούν για τις εξελίξεις αναφορικά με την ΚΑΠ εάν και το ενδιαφέρον εστιάζεται στη θεματική ενότητα της διαχείρισης των υδάτων, παρουσία του Μιλτιάδη Γκουζούρη CEO της Ολλανδικής Εταιρείας HVA International.

«Ύδωρ 2.0 – η εθνική στρατηγική για τη βιώσιμη ανάπτυξη των υποδομών αρδευτικού νερού» και «μελέτη Στρατηγικού Σχεδίου Διαχείρησης Υδάτων Νήσου Κρήτης για την κάλυψη των αναγκών αρμοδιότητας του ΥΠΑΑΤ.

 

patris.gr  24 July, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα