Στο φινάλε την νίκη η ΑΕΚαμηλαρίου και βλέπει άνοδο

mesaralive.gr  04 April, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στο φινάλε την νίκη η ΑΕΚαμηλαρίου και βλέπει άνοδο

Φώτο: mesaralive

Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε η ΑΕΚαμηλαρίου που επικράτησε των Ποταμιών με σκόρ 3-2, σε ένα μάτς που το σκόρ είχε διπλή ανατροπή

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ το 20΄ με τον Μακρόγλου, για να έρθει όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων αρχικά με τον Αγγ. Νερατζάκη να  ισοφαρίζει σε 1-1 στο 33΄ και ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του  ημιχρόνου  με τον  ίδιο παίχτη να «γυρίζουν» το μάτς παίρνοντας προβάδισμα με 1-2.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 55΄ κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με ο 2-2.
Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διεκδικήσουν τη νίκη όπως άλλωστε το ίδιο έκαναν και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στάθηκαν πιο τυχεροί και λίγο πριν τη λήξη κατάφεραν να πάρουν τους τρείς βαθμούς, με  τον Τάρε να είναι εκείνος που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΑΕ Kαμηλάριου: Χίκα(22’ λ.τ Καρβουνάκης), Πατεράκης(45’ ‘Αλλα), Στεφανάκης, Βολιράκης, Αουρέλ, Παπαδάκης Κ., Τάρε, Σταυρουλάκης(62’ Σούρλας), Μακρόγλου, Άντζελο, Παπαδάκης Γ.,

Ποταμιές: Νικολάου, Βαιραμάκης, Αναστασάκης, Ρεσμερίτα, Ροδιτάκης, Παντερμαράκης, Γκεοργκίεφ, Νερατζάκης Α., Βάττα, Καριωτάκης, Κανέτος(80’ Τρουλάκης).

 

mesaralive.gr  04 April, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα