Στο φινάλε την νίκη η ΑΕΚαμηλαρίου και βλέπει άνοδο
Φώτο: mesaralive
Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα σκαρφάλωσε η ΑΕΚαμηλαρίου που επικράτησε των Ποταμιών με σκόρ 3-2, σε ένα μάτς που το σκόρ είχε διπλή ανατροπή
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ το 20΄ με τον Μακρόγλου, για να έρθει όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων αρχικά με τον Αγγ. Νερατζάκη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 33΄ και ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου με τον ίδιο παίχτη να «γυρίζουν» το μάτς παίρνοντας προβάδισμα με 1-2.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και στο 55΄ κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με ο 2-2.
Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διεκδικήσουν τη νίκη όπως άλλωστε το ίδιο έκαναν και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στάθηκαν πιο τυχεροί και λίγο πριν τη λήξη κατάφεραν να πάρουν τους τρείς βαθμούς, με τον Τάρε να είναι εκείνος που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
ΑΕ Kαμηλάριου: Χίκα(22’ λ.τ Καρβουνάκης), Πατεράκης(45’ ‘Αλλα), Στεφανάκης, Βολιράκης, Αουρέλ, Παπαδάκης Κ., Τάρε, Σταυρουλάκης(62’ Σούρλας), Μακρόγλου, Άντζελο, Παπαδάκης Γ.,
Ποταμιές: Νικολάου, Βαιραμάκης, Αναστασάκης, Ρεσμερίτα, Ροδιτάκης, Παντερμαράκης, Γκεοργκίεφ, Νερατζάκης Α., Βάττα, Καριωτάκης, Κανέτος(80’ Τρουλάκης).
Δείτε επίσης
- Eθνική Ομάδα: Aντιο στην Κρήτη με νέα τεσσάρα απο τα τρομερά μωρά του Γιοβάνοβιτς (hl)
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 85-71: Θρυλικό πρωτάθλημα για τους «ερυθρόλευκους»
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με Φουρνιέ και Ναν οι «αιώνιοι» στο Game 4
- Εθνική Ομάδα: Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σλοβακία στο Παγκρήτιο (hl)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 88-99- Την Κυριακή κρίνεται ο τίτλος στο ΣΕΦ