Στις 5 Απριλίου ο διαγωνισμός για το αντιπλημμυρικό έργο στην Καμπιθιανή Καμάρα

mesaralive.gr  01 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Στις 5 Απριλίου ο διαγωνισμός για το αντιπλημμυρικό έργο στην Καμπιθιανή Καμάρα

Συνοπτικό διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Γόρτυνας για την ανάθεση του έργου

«Διαπλάτυνση υφιστάμενου αντιπλημμυρικού αγωγού εντός του οικισμού της Αγίας Βαρβάρας του  Δήμου Γόρτυνας, στην περιοχή Καμπιθιανή Καμάρα» με προϋπολογισμό 20.000 ευρώ.  

Ο συνοπτικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της  διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Γόρτυνας, στο δημαρχείο των  Αγίων Δέκα, οδός Αντονίνο Ντι Βίτα 1,  στις 5 Απριλίου 2019, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 10.00 π.μ.

Η χρηματοδότηση του έργου εξασφαλίστηκε μετά από ενέργειες της δημοτικής αρχής από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης και συγκεκριμένα από τον φάκελο «Έργα υποδομής – αντιπλημμυρικά έργα – αποκαταστάσεις ζημιών του οδικού δικτύου Περιφέρειας Κρήτης».

Σύμφωνα με το τεχνικό δελτίο η διαπλάτυνση θα γίνει σε ολόκληρο το πλάτος του  υφιστάμενου αγωγού -εσωτερικών διαστάσεων 3 m x 1,50 m- ο οποίος βρίσκεται εντός του οικισμού της Αγίας Βαρβάρας. Το συγκεκριμένο τεχνικό χρησιμοποιείται για τη διάβαση οχημάτων και πεζών ενώ αποτελεί συνέχεια της  κεντρικής δημοτικής οδού. 

Το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους κατοίκους της περιοχής και η διαπλάτυνση κρίθηκε απαραίτητη για λόγους ασφαλείας ενώ μετά το πέρας των εργασιών θα τοποθετηθούν μεταλλικές μπάρες ασφαλείας και σήματα οδικής κυκλοφορίας.  

 

mesaralive.gr  01 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ