Στις 17:00 ο Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο Τυμπάκι. Τυπικά γηπεδούχος ο ΠΑΝΟΜ

mesaralive.gr  20 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στις 17:00 ο Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΗ στο Τυμπάκι. Τυπικά γηπεδούχος ο ΠΑΝΟΜ

Φωτο: mesaralive.gr

Λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση του 47ου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ανάμεσα στον ΠΟΑ και τον ΠΑΝΟΜ, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 25 Μαρτίου στο γήπεδο Τυμπακίου, συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης.

Όπως αποφασίστηκε ο τελικός θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα ενώ σύμφωνα με την φετινή προκήρυξη σε περίπτωση ισοπαλίας δεν θα υπάρχει παράταση αλλά ο νικητής θα κριθεί μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Μετά από κλήρωση που έγινε, τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο ΠΑΝΟΜ και τυπικά φιλοξενούμενος ο ΠΟΑ.

Επίσης, η διοργάνωση θα έχει εορταστικό χαρακτήρα με χάπενινγκς, εκπλήξεις και δώρα για τον φίλαθλο κόσμο που αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο του Τυμπακίου, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΗ διοργανώνεται εκτός της πόλης του Ηρακλείου.

Μάλιστα, η ΕΠΣΗ αποφάσισε να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας από τον φίλαθλο κόσμο που θα δώσει το παρών στο γήπεδο του Τυμπακίου και θα δοθούν στο ΚΕ.ΠΕ.Π. Πόμπιας και στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τυμπακίου.

Αναφορικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν τους δύο φιναλίστ και τα εισιτήρια του τελικού, αποφασίστηκε να γίνει σύσκεψη την Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 17:30 με την επιτροπή Κυπέλλου και εκπροσώπους τους. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν και τα τιμώμενα πρόσωπα του τελικού.

 

mesaralive.gr  20 March, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα