Στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη ο Χάρης Μαμουλάκης

https://www.neakriti.gr/  21 September, 2023 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη ο Χάρης Μαμουλάκης


«Η κοινωνία μίλησε και πρέπει να την ακούσουμε. Ο Στέφανος Κασσελάκης εκφράζει την ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Μαμουλάκης

«Η κοινωνία μίλησε και οφείλουμε να την ακούσουμε. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο εκφραστής της ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ, της προοδευτικής παράταξης» τόνισε ο Χάρης Μαμουλάκης, μιλώντας για την αναγκαιότητα επανεκκίνησης του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την επιστροφή σε κυβερνητική τροχιά.

Όπως ανέφερε ο Χάρης Μαμουλάκης στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Τετάρτης 20/9, η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές της Κυριακής ήταν απόρροια της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, που πυροδότησε το ενδιαφέρον της κοινωνίας. Τόνισε ότι η καθαρή νίκη του με 45% δεν αμφισβητείται, υπενθύμισε ότι «τα μαθηματικά είναι αμείλικτα και πεισματάρικα» και χαρακτήρισε την προηγούμενη Κυριακή «μια μέρα γιορτής για τον ΣΥΡΙΖΑ, για την ποιότητα της δημοκρατίας στη χώρα μας», δεδομένου ότι χιλιάδες πολίτες στάθηκαν υπομονετικά στην ουρά δείχνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κορμός της δημοκρατικής παράταξης στη χώρα και η μόνη δύναμη ελπίδας, απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Αναφερόμενος στο Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο Χάρης Μαμουλάκης είπε ότι «υπήρξε ένας από τους βασικούς παράγοντες της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια. Της ανάσας της πατρίδας μας. Και πάντοτε είχε μια καθαρή πολιτική διαδρομή γι’ αυτό βρέθηκα δίπλα του από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Η Έφη Αχτσιόγλου άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στο υπουργικό της έργο. Η ίδια καθώς και ο πυρήνας γύρω της είναι απαραίτητοι για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της επόμενης ημέρας» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας: «Πρέπει να επενδύσουμε στην ενότητα του κόμματος και όλοι μαζί από Δευτέρα να δουλέψουμε σοβαρά και τεκμηριωμένα ως αξιωματική αντιπολίτευση για να επανέλθει γρήγορα η ελπίδα στη χώρα μέσα από την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.».

 

https://www.neakriti.gr/  21 September, 2023 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα