«Φράγμα Φανερωμένης: Φανερώθηκε η Ζωοδόχος Πηγή – Μόνη λύση η εκτροπή του Πλατύ Ποταμού»

  30 April, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Φράγμα Φανερωμένης: Φανερώθηκε η Ζωοδόχος Πηγή – Μόνη λύση η εκτροπή του Πλατύ Ποταμού»

Στο φράγμα της Φανερωμένης βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, διαπιστώνοντας την δραματική κατάσταση που επικρατεί.

Σε δήλωσή του, ο Χάρης Μαμουλάκης τόνισε: «Σε δραματικά χαμηλά επίπεδα η στάθμη του νερού στο Φράγμα Φανερωμένης στη Μεσαρά. Κάτοικοι και παραγωγοί αγωνιούν ότι η γη θα διψάσει, ενώ η αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι προκλητική. Μόνη λύση, να προχωρήσει άμεσα η χρηματοδότηση για την εκτροπή του Πλατύ Ποταμού. Κάτι που ζητάμε εδώ και μια 4ετία με αλλεπάλληλες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, οι οποίες πέφτουν στο κενό. Η κυβέρνηση δεν ακούει. Δεν ακούει τις δικές μας φωνές, αλλά ούτε τις φωνές των Μεσαριτών. Αρκείται σε υποσχέσεις, όπως αυτή του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών ότι ως τα τέλη του 2021 θα είχαμε τη δημοπράτηση του έργου, υποσχέσεις όμως που αποδεικνύονται χωρίς αντίκρισμα. Στις 21 Μαΐου, θα λάβουν την κατάλληλη απάντηση.».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Μαμουλάκης έχει προχωρήσει σε σειρά Κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, με πιο πρόσφατη αυτή του Δεκεμβρίου του 2022 , χωρίς όμως να λάβει ουσιαστικές δεσμεύσεις από την πλευρά της κυβέρνησης ΝΔ.

 

  30 April, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα