Στην Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ:η μεγάλη συνάντηση» ο Δήμος Φαιστού

mesaralive.gr  30 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Στην Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ:η μεγάλη συνάντηση» ο Δήμος Φαιστού

Τέσσερις μέρες η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά δυνατά στους χώρους του σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στην 3η Παγκρήτια Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση», η οποία ανοίγει τις πύλες της την Πρωτομαγιά.

Στην έκθεση  συμμετέχει και  ο Δήμος Φαιστού, στοχεύοντας στην προώθηση των τοπικών προϊόντων, των φορέων και των επιχειρήσεων της περιοχής.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα  πραγματοποιήσουν στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Υπουργός Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, κ. Γιώργος Σταθάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Δευτέρα 4 Μαΐου.

Η έκθεση απευθύνεται στο κοινό αλλά και τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται σε επίπεδο χονδρικής να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες, ενώ το παρόν  θα δώσουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας: μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, εταιρείες υπηρεσιών, αλλά και εταιρείες που ασχολούνται με τη βιομηχανική παραγωγή.

Ξεχωριστή παρουσία έχουν Δήμοι της Κρήτης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής τους.

Η καθολική στήριξη σε αυτή τη διοργάνωση, αποτυπώνεται και από το πλήθος των φορέων που έχουν χορηγήσει την αιγίδα τους, που μεταξύ άλλων είναι Υπουργεία, οι Δήμοι και τα Επιμελητήρια της Κρήτης και δεκάδες άλλοι φορείς Πανελλήνιας και Παγκρήτιας εμβέλειας.

Στην έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα εκθεσιακά περίπτερα, να δουν, να απολαύσουν και να προμηθευτούν αγνά Κρητικά προϊόντα, αλλά και να παρακολουθήσουν ένα πλήθος μουσικών, χορευτικών, πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων, που αναδεικνύουν την κουλτούρα της Κρήτης σε όλους τους τομείς.

Ιδιαίτερη εκδήλωση ετοιμάζουν οι διοργανωτές για την Πρωτομαγιά, στο ύφος της ημέρας και καλούν τους κατοίκους της Αττικής να συνδυάσουν την έξοδο τους με την επίσκεψη τους στους χώρους της έκθεσης και να απολαύσουν τις εκδηλώσεις, που θα κινούνται σε εορταστικούς ρυθμούς.

 

mesaralive.gr  30 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα