Στην Κρήτη το πιο ακριβό παραθαλάσσιο Airbnb της Ευρώπης

  19 November, 2023 ΑΡΘΡΑ
Στην Κρήτη το πιο ακριβό παραθαλάσσιο Airbnb της Ευρώπης

Αναμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα «σπάει» το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο στις τιμές κατοικιών τους τελευταίους μήνες. Αυτή τη φορά μπήκε ξανά στη λίστα με τα «10 πιο ακριβά παραθαλάσσια καταλύματα Airbnb του κόσμου» και το ακριβότερο της Ευρώπης!

Πρόκειται για ένα σπίτι που βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και μία διανυκτέρευση αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 15.671 ευρώ!

Σύμφωνα με νέα έρευνα του FloridaPanhandle που οδήγησε στη δημιουργία της λίστας με τα «10 πιο ακριβά παραθαλάσσια καταλύματα», ο Άγιος Νικόλαος της Κρήτης φαίνεται να είναι η πιο ακριβή επιλογή στην Ευρώπη για κατοικίες που προσφέρονται προς ενοικίαση μέσω της πλατφόρμας του Airbnb.

Η πολυτελής κατοικία που θέλει μια μικρή περιουσία για να απολαύσεις τις ανέσεις της

Ο λόγος για μία πολυτελή κατοικία στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο Daios Cove στον κόλπο του Μιραμπέλου.

Η «Mansion Villa» αποτελεί την κορυφαία επιλογή του Daios Cove που συνδυάζει κοψότητα και πολυτέλεια. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, spa και πισίνα που προσφέρει εντυπωσιακή θέα τα καταγάλανα νερά που περικλύουν τον Άγιο Νικόλαο στα ανατολικά της Κρήτης.

Ποσό κοστίζει η μίσθωση αντίστοιχων κατοικιών παγκοσμίως

Και τώρα έρχεται να αποδειχθεί πως η «Mansion Villa» στον Άγιο Νικόλαο συγκαταλέγεται στα πιο ακριβά πολυτελή καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης μέσω Airbnb του κόσμου!

Τα δύο ακριβότερα καταλύματα είναι το μεν στο ιδιωτικό νησί Middle Cay στις Μπαχάμες, το δε στην έπαυλη Casa del Oso στην ιδιωτική χερσόνησο Punta Mita του Μεξικού. Το κόστος διαμονής και για τις δύο περιπτώσεις ανέρχεται στις 16.570 ευρώ… μόλις 899 ευρώ ακριβότερα από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Ο μέσος όρος τιμών διανυκτέρευσης σε σπίτια Airbnb παγκοσμίως ανέρχεται στα 126,13 ευρώ, αλλά σαφώς τα μέρη που προσφέρουν και εντυπωσιακή θέα είναι πιο «τσουχτερά» για τις τσέπες των τουριστών.

 

  19 November, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα